Λιώνει από έρωτα για τον επιχειρηματία της καρδιάς της η Κατερίνα Καινούργιου

«Χωρίς αυτό το καλοκαίρι»

Η Κατερίνα Καινούργιου «λιώνει» από έρωτα και προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση για τον σύντροφό της και το φετινό καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες σε σχέση με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο πέρασε ένα μεγάλο μέρος του φετινού καλοκαιριού στην Πάρο, όπου ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

«Χωρίς αυτό το καλοκαίρι δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα… Χωρίς αυτό το καλοκαίρι δεν θα ήμουν ο αληθινός μου εαυτός…. Χωρίς αυτό το καλοκαίρι θα έμενα πάντα εκείνο το κορίτσι… Ητανε τότε που αγάπησα τις μέρες του καλοκαιριού, περισσότερο από τις νύχτες… Καλοκαίρι 2024» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.