Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Φρέσκο «GNTM» στο Star με Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Χλομή» η Καγιά

Με Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ζενεβιέβ Μαζαρί ο νέος κύκλος του «GNTM»! Σε τροχιά επαναφοράς του ριάλιτι μοντέλων φαίνεται ότι εστιάζει να μπει ξανά το Star, με χρονικό ορίζοντα προβολής το φθινόπωρο του 2025. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι θα επιθυμούσε ιδανικά να αρχίσει την προετοιμασία τους πρώτους μήνες του 2025, ώστε η επιστροφή του «GNTM» στις οθόνες μας να έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα πέσει το βάρος στην επιλογή των παικτών, αλλά και στην κριτική επιτροπή. Και κάπου εκεί αρχίζουν τα σενάρια και τα μαγειρέματα. Αυτή τη στιγμή τα δύο πρόσωπα που συνδέονται με το «GNTM» και έχουν ενεργή παρουσία στο Star είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Οι στενοί συνεργάτες και των δύο θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή τους στη γνωστή παραγωγή, στην περίπτωση που αυτή πάρει το πράσινο φως.

Πλέον η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο «Greece’s Next Top Model», την οποία κάποιοι οραματίζονται στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, φαντάζει πολύ δύσκολη, πόσο δε μάλλον το cοmeback της στο Star! Κακά τα ψέματα, η λήξη της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το κανάλι δεν ήταν και η πιο… βελούδινη, ενώ, από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς Καγιά και Παπαγεωργίου θα μπορούσαν να συνυπάρξουν εκ νέου στο ίδιο πρόγραμμα, καθώς οι σχέσεις τους είναι ψυχροπολεμικές.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα