Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ο οίκος Tranoulis μοίρασε «κουφέτα» στο Ζάππειο

Συμπόσιο με νύφες

Το Ζάππειο γέμισε νύφες (!) και… αρχαίες Ελληνίδες με αφορμή το σύγχρονο «Symposio» που οργάνωσε εκεί ο οίκος Tranoulis υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, συνδυάζοντας τη μόδα με τη μουσική και παραδοσιακά δρώμενα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.

Χριστιάνα Καρνέζη

Εμπνευστής της ιδέας δεν ήταν άλλος από τον σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη, ο οποίος σε συνεργασία με τα δύο παιδιά του, Τάσο και Αθηνά, θέλησε με το συγκεκριμένο event να δώσει μια ελληνική απάντηση στη γαλλική αναπαράσταση του πολυσυζητημένου «Συμποσίου των Θεών» που έκραξε η πλειονότητα του τηλεοπτικού κοινού κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Οι ιθύνοντες της εκδήλωσης μετέτρεψαν τα σκαλιά του Ζαππείου Μεγάρου σε θεατρικό σκηνικό, με σύγχρονες διονυσιακές μορφές να κατεβαίνουν τα σκαλιά και μορφές σύγχρονων Καρυάτιδων να στέκονται δίπλα στις κολόνες. Ολα τα μοντέλα εμφανίστηκαν φορώντας φορέματα της αρχαιοελληνικής συλλογής «Αthena», ενώ η επίδειξη συνεχίστηκε με δημιουργίες έμπνευση από τη βυζαντινή εποχή, πάντοτε με τη σφραγίδα Tranoulis. Οι σοπράνο Μάιρα Γεωργάτου και Χλιν Λεϊφσντότιρ τραγούδησαν στην εκδήλωση, που έκλεισε με την παρουσίαση της bridal collection του οίκου Tranoulis, από την οποία «παρέλασαν» γνωστές φυσιογνωμίες της showbiz.

Γεωργία Σιακαβάρα

Ανάμεσά τους ήταν η (προσφάτως χωρισμένη) Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Γεωργία Σιακαβάρα (δίχως τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Πλεύρη), η αποχωρήσασα οικειοθελώς και θορυβωδώς (!) από το περσινό «My Style Rocks» Φωτεινή Μπαρνασά, η μονίμως προτεινόμενη προς αποχώρηση στον φετινό κύκλο του ίδιου reality Χριστιάνα Καρνέζη και η αειθαλής Τάρια Μπούρα μαζί την 22χρονη κόρη της, Ραφαέλα, καρπό του γάμου της με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα