Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Για μένα είναι αυτονόητο ένας γονιός να αναγνωρίζει μια κλίση του παιδιού του»

«Όλοι πήραμε το μάθημά μας ότι αυτή η δουλειά θέλει πρωτίστως σεβασμό στη ζωή, στο συναίσθημα και στην ύπαρξη του άλλου»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο κοσμοπολίτης ξενοδόχος του «Άγιου έρωτα» Κυριάκος Παυλίδης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο Κυριάκος αγαπούσε την Θάλεια, όμως, εκείνη τελικά παντρεύτηκε τον Παύλο Μαρκόπουλο. Έτσι, την επιστροφή του Κυριάκου στη Στέρνα, ο Μαρκόπουλος δεν την βλέπει με καθόλου καλό μάτι. Θα υπάρξει κάποια γυναίκα στη ζωή του Κυριάκου; «Όλο και κάτι θα υπάρξει. Ήταν ο εφηβικός έρωτας της Θάλειας και η Θάλεια του Κυριάκου και γύρισε στη Στέρνα όχι τόσο για να διεκδικήσει την Θάλεια, αλλά για να προσφέρει στον τόπο του. Σίγουρα ο μεγάλος έρωτας και το συναίσθημα παραμένουν», θα πει. Και στην ερώτηση αν θα αναζωπυρωθεί ο έρωτάς τους, απαντά: «θα παραμείνουν σίγουρα και φίλοι».

Ο Θανάσης είχε χρόνια να υποδυθεί έναν καλό χαρακτήρα… «έχω ξεχάσει πώς γίνεται», θα πει γελώντας. Αναφερόμενος στο γιο του και μία παλαιότερη δήλωσή του ότι σπουδάζει μπαλέτο, που είχε προκαλέσει αίσθηση, «για μένα είναι αυτονόητο ένας γονιός να αναγνωρίζει μια κλίση, μια ανάγκη, μια χαρά του παιδιού του και να τη στηρίξει». Τώρα, όπως λέει, ο γιος του σπουδάζει στη Λυρική και είναι ευτυχισμένος.

«Όλοι πήραμε το μάθημά μας ότι αυτή η δουλειά θέλει πρωτίστως σεβασμό στη ζωή, στο συναίσθημα και στην ύπαρξη του άλλου» θα πει για το κίνημα #metoo στο θέατρο. Καταλήγοντας θα πει ότι δεν μπορεί να ανέβει οποιοσδήποτε πάνω στη θεατρική σκηνή και να πείσει και να κάνει έντιμα αυτή τη δουλειά, αν δεν έχει κάνει τις απαραίτητες σπουδές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα