«Λύγισε» η Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν θα την ξεπεράσω ποτέ»

Η Σοφία Βογιατζάκη με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Μαμά μου» παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της.

«Το έργο που παίζουμε τώρα λέγεται «Μαμά μου». Σε αυτή την παράσταση θα είναι πάντα από πάνω η μαμά μου. Η αγάπη της, η φροντίδα της. Είναι μαζί μου συνέχεια. Οπότε είναι ο άνθρωπος που η γνώμη του είναι αυτή που μετράει περισσότερο από όλους» ανέφερε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη πρόσθεσε: «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Δεν θα ξεπεραστεί ποτέ αυτή η απώλεια. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και τέτοια, αλλά θέλει δουλειά. Δεν είναι ότι πας μια, δυο, πέντε φορές ή έναν χρόνο και δύο. Θέλει δουλειά. Η συγκίνηση όμως δεν είναι λόγω απώλειας πια γιατί είναι εδώ».

«Εννοώ ότι την έχω πάντα κοντά μου, δίπλα μου, μέσα μου, στο μυαλό μου, στη σκέψη μου, στην καρδιά μου. Είναι εδώ. Αυτό με το οποίο δεν μπορώ να ντιλάρω ακόμα είναι ότι με ενοχλεί πάρα πολύ που δεν ακούω τη φωνή της» ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη αμέσως μετά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...