Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει για την περιπέτεια υγείας λίγο προτού πετάξει στο Μόντρεαλ

Νυστέρι με τη βαλίτσα στο... χέρι!

Ωρες αγωνίας και πόνου πέρασε ο Τρύφων Σαμαράς. Ο hair stylist των celebrities ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στον Καναδά, μαζί με τη γνωστή δημοσιογράφο Ιουστίνη Φραγκούλη, προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων για τον καρκίνο των ωοθηκών, μια πρωτοβουλία της πρώτης.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Δεν ήταν όμως της μοίρας του γραφτό να τα καταφέρει να «πετάξει», καθώς, αντί για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», βρέθηκε στο χειρουργικό τραπέζι ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας.

Με τη δημοσιογράφο Ιουστίνη Φραγκούλη

«Τις τελευταίες ημέρες είχα κάποιες ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα λόγω βουβωνοκήλης, αλλά δεν έδωσα και μεγάλη σημασία. Σχεδίαζα, ούτως ή άλλως, να προχωρήσω στην αντιμετώπισή της εν καιρώ. Ετσι συνέχισα κανονικά να οργανώνω το ταξίδι μου στο Μόντρεαλ. Μία μέρα προτού φύγουμε όμως ο πόνος έγινε ιδιαίτερα οξύς και αναγκάστηκα να πάω στην Ευρωκλινική. Πίστευα ότι θα μου έδιναν απλώς κάποια θεραπεία και θα έφευγα κανονικά για τον Καναδά για να παρευρεθώ στο φιλανθρωπικό gala» δήλωσε στην «Espresso» μέσα από το νοσοκομείο ο Τρύφων Σαμαράς.

Τα λογάριαζε, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η γιατρός που τον εξέτασε και διαπίστωσε ότι η βουβωνοκήλη είχε περάσει στο στάδιο περίσφιξης και η κατάσταση του ασθενούς ήταν άκρως επείγουσα και απαιτούσε την άμεση είσοδό του στο χειρουργείο, όπως και συνέβη.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη γιατρό που τον χειρούργησε Θάλεια Πετροπούλου

«Με ανέλαβε η γιατρός Θάλεια Πετροπούλου, η οποία είναι χειρουργός εξειδικευμένη στη ρομποτική χειρουργική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την ίδια τεχνολογία χειρούργησε κι εμένα και θα ήθελα να την ευχαριστήσω και δημοσίως για την καλή δουλειά που έκανε. Πλέον αισθάνομαι καλύτερα, αν και θα παραμείνω στο νοσοκομείο μια δυο ημέρες ακόμη. Δυστυχώς, το ταξίδι μου το ακύρωσα τελευταία στιγμή και στενοχωρήθηκα γιατί ήταν προγραμματισμένο. Ομως δεν γινόταν αλλιώς. Αν είχα αργήσει λίγο παραπάνω, δεν θα μιλούσαμε τώρα, μπορεί να είχα πεθάνει! Μπορεί αυτό το πράγμα να μου προκαλούσε επεισόδιο ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο. Τι θα γινόταν τότε; Αν ήξερα ότι θα εξελισσόταν έτσι, θα είχα προγραμματίσει εγώ το χειρουργείο νωρίτερα» συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο Τρύφων Σαμαράς. Σιδερένιος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».