Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Το Μονακό του Μπέου με Αργυρό – Καινούργιου

O δημάρχος Μπέος έδωσε τα γιορτινά ρέστα του

«Απόψε θα γίνει… της Πάολας» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, υποδεχόμενος on stage τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Βόλου, προχθές το βράδυ, μέσα σε μια λαοθάλασσα πολιτών.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Η γιορτή της πόλης τα είχε όλα! Την παρουσίαση της γιορτής από την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία ο Μπέος έχει έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση, τον τηλεπαρουσιαστή Σωτήρη Πολύζο με το παπιγιόν του, τα συνήθη «μπινελίκια» του δημάρχου προς τους τεχνικούς, αλλά και τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο να τραγουδάει στη σκηνή παρέα με τον δημοφιλή τραγουδιστή

Η φαντασμαγορική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Βόλου με την παρουσία του Κωνσταντίνου Αργυρού προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ενώ συγχρόνως ήταν μια ευκαιρία για τον Αχιλλέα Μπέο να δείξει και τις φωνητικές του ικανότητες, εκτός από τις υπόλοιπες που μάλλον τις γνωρίζει το πανελλήνιο. Στη διάρκεια της συναυλίας τα έβαλε με τους ηχολήπτες, καθώς παρουσίασε πρόβλημα ο ήχος. Ο δήμαρχος ανεβαίνοντας στη σκηνή και φέρνοντας σε εμφανή αμηχανία τον τραγουδιστή, φώναξε στους τεχνικούς: «Φτιάξτε τον ήχο, για να μην έρθω εκεί και σας πλακώσω στα χαστούκια. Αυτό δεν αρμόζει στον Κωνσταντίνο. Φτιάξτε τον ήχο, γιατί ούτως ή άλλως δεν θα πληρωθείτε… Για να το ξεκαθαρίσουμε. Αντε μπράβο. Μας βλέπει όλη η Ελλάδα. Ντροπή είναι για εσάς τους τεχνικούς. Τον Αργυρό φιλοξενούμε, ντροπή σας. Ανεβείτε επάνω να δείτε τι συμβαίνει».

Κι όπως πολλοί σχολίασαν, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι δημοσίως ο Μπέος χωρίς να γίνει… θέμα! Ετσι λοιπόν, και η πρόσκληση στην Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία αρκετές φορές τηλεοπτικά έχουν έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αναγκάζοντας την παρουσιάστρια να δώσει απάντηση: «Δεν είναι φίλος μου ο δήμαρχος. Οταν σε παίρνει όμως και σου λέει ότι ο κόσμος θέλει να έρθεις εσύ συγκεκριμένα, μόνο τιμητικό είναι… Το μήνυμά μου το είπα πάνω στη σκηνή. Οι απόψεις μου διαφέρουν πάρα πολύ από αυτές του δημάρχου, προφανώς και τις έχω εκφράσει και δημόσια. Και κάτι ακόμα. Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πω άλλα μπροστά κι από πίσω θα τον πάρω μετά και θα του πω “έλα, βγες στον αέρα να κάνουμε λίγο σόου”, όπως κάνουν άλλοι. Εγώ όσες φορές έχω διαφωνήσει, το κάνω μπροστά. Μέχρι εκεί».

Πάντως η βραδιά στον Βόλο ήταν λαμπερή και άκρως γιορτινή, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος την ώρα που ο Αργυρός τραγουδούσε το αγαπημένο του τραγούδι, ανέβηκε στη σκηνή, προέτρεψε τους συμπολίτες του να σηκώσουν τα χέρια ψηλά… «για να γίνει της Πάολας», όπως χαρακτηριστικά είπε, και τραγούδησε άνετος και ωραίος μέσα στο κοστούμι του το «Σ’ αγαπάω γιατί σου αξίζουν πολλά, μαζί σου όνειρα κάνω τρελά, και δεν αντέχω να ζήσω στιγμή, χωρίς εσένα σε αυτήν τη ζωή»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.