Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μιχάλης Μητρούσης: «Θα είχα γίνει κιμάς, εάν…»

Ο ηθοποιός, που αναρρώνει στο σπίτι του υπό τη φροντίδα της κόρης του, μίλησε για το τροχαίο με τη μηχανή του στη Συγγρού

«Αν δεν είχα αφήσει τη μηχανή, θα είχα γίνει κιμάς» δήλωσε ο Μιχάλης Μητρούσης, συμπληρώνοντας πως «είχα ραμμένο άγγελο επάνω μου». Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη με το δίτροχο όχημά του στη λεωφόρο Συγγρού βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει υπό τη φροντίδα της κόρης του, Μαρίλιας, μίλησε δημόσια για την περιπέτειά του.

Καρέ από το σοβαρό τροχαίο του ηθοποιού

Οπως είπε, λόγω του κατάγματος περόνης που υπέστη θα πρέπει να μείνει το πόδι του σε πλήρη ακινησία για περίπου τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να κινείται με Π μέσα στο σπίτι του. «Είναι ένα συντριπτικό κάταγμα της κάτω δεξιάς περόνης. Πέρασε και μία λάμα για να επανέλθει σωστά. Θα πρέπει να μείνει το πόδι σε πλήρη ακινησία για τρεις μήνες. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πατερίτσα, επειδή έχω χτυπήσει στο πλευρό μου και δεν μπορώ να τη στηρίξω. Βάζω το Π για να πάω τουαλέτα. Μετά θα ξεκινήσω φυσιοθεραπεία, γιατί υπάρχει ρωγμή» σχολίασε ο ίδιος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Μιχάλης Μητρούσης με την κόρη του Μαρίλια

«Θέλει περίπου 2,5 με τρεις μήνες στο σύνολο για να τελειώνει η ιστορία αυτή. Μου στερεί πάρα πολλά πράγματα. Τις γιορτές, τους φίλους μου, τη δουλειά μου, τα λεφτά μου. Μου στερεί τα πάντα. Εχει αλλάξει η ζωή μου. Εγώ είμαι αεικίνητος άνθρωπος και δεν μπορώ να βιδωθώ σε μία καρέκλα. Είναι αδύνατον» συμπλήρωσε. Ο ίδιος, μάλιστα, εμφανίστηκε έτοιμος να καβαλήσει ξανά μηχανή μόλις επανέλθει πλήρως από το ατύχημά του. «Βεβαίως και θα καβαλήσω μηχανή» απάντησε στη σχετική ερώτηση, εξηγώντας: «Η μηχανή θέλει σεβασμό από όλους που οδηγούμε αυτοκίνητα». Σημειώνεται πως η κόρη του Μιχάλη Μητρούση, Μαρίλια, η οποία του έχει τεράστια αδυναμία, δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής στα social media ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, το πρώτο του ηθοποιού μετά το ατύχημα, στο οποίο εμφανίζονται οι δυο τους στον καναπέ.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα