Ο Κομπς είχε ομάδα «κυνηγών» που περιπολούσαν στα Λευκά Πάρτι και εντόπιζαν υποψήφιες για βιασμό κοπέλες

Sex patrol!

Ομάδα «κυνηγών» που έκαναν περιπολίες στα Λευκά Πάρτι για να εντοπίσουν υποψήφιες για βιασμό νεαρές κοπέλες προσλάμβανε ο Σον Κομπς στα επίσημα πάρτι που διοργάνωνε στις βίλες του. Είχαν, δε, την εντολή να λένε στις νεαρές ότι ήταν «τιμή τους» που τις ξεχώρισε ο διαβόητος ράπερ για να κάνουν σεξ μαζί του.

Την αποκάλυψη κάνει η «New York Post», παρουσιάζοντας τη μαρτυρία γυναίκας που βίωσε την εμπειρία από πρώτο χέρι. Η «Λίζα» και ο σύζυγός της, που εργαζόταν στη δισκογραφική Sony, είχαν πάει στο πάρτι που διοργάνωσε ο Κομπς στην έπαυλή του στο Μαϊάμι στις 4 Ιουλίου 2004 για τη γιορτή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, ήταν η Αρίθα Φράνκλιν, η Πάρις Χίλτον και ο πάστορας Αλ Σάρπτον, ενώ ο Κομπς κατέφθασε με ελικόπτερο.

Η Λίζα συνομιλούσε με μια φίλη της, όταν την πλησίασε ένας άνδρας και τη ρώτησε αν ήθελε «να περάσει λίγο χρόνο» με τον Κομπς μετά το πάρτι. Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι ένιωσε κολακευμένη που ο διάσημος τότε ράπερ ήθελε να τη γνωρίσει και ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Τότε ο «κυνηγός» του Κομπς της ξεφούρνισε ότι θα περνούσε «πολύ προσωπικές στιγμές» με τον ράπερ, λέγοντάς της ότι ήταν τιμή της που την επέλεξε.

Με το που κατάλαβε ότι ο «κυνηγός» τής ζητούσε να κάνει σεξ με τον ράπερ, η Λίζα του απάντησε ότι ο σύζυγός της θα χαιρόταν να γνωρίσει τον Κομπς. «Ποιος σύζυγος;» τη ρώτησε ξαφνιασμένος ο «κυνηγός» και όταν η Λίζα του τον έδειξε, εκείνος έδειξε να απογοητεύτηκε. Ωστόσο δεν τα παράτησε και στράφηκε στη φίλη της, η οποία δέχτηκε να τον ακολουθήσει στα εσωτερικά δωμάτια της βίλας, όπου θα την περίμενε ο Κομπς. Μετά το πάρτι η φίλη της δεν θέλησε να πει τι της συνέβη, απλά επαναλάμβανε ότι δεν έπρεπε να είχε πάει στη βίλα του Κομπς. «Δεν ήταν καλή εμπειρία για εκείνη» είπε με νόημα η Λίζα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...