Κοργιαλάς: «Είναι δύσκολο να με αντέξει κάποιος»

«Είναι αυτό που λες, γερνάς και γίνεσαι περίεργος»

Σε μια… προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, αφού, όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», «είναι πάρα πολύ δύσκολο να με αντέξει κάποιος άνθρωπος όταν τις περισσότερες ώρες ψαρεύω. Μένω στη Ναύπακτο. Είμαι και σε μια ηλικία που κι εγώ είμαι έτσι απαιτητικός. Είναι αυτό που λες, γερνάς και γίνεσαι περίεργος».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ρωτήθηκε για τον Μπάμπη Στόκα, ο οποίος βρίσκεται σε μία από τις διαγωνιζόμενες συμμετοχές του ελληνικού τελικού της Eurovision και δήλωσε για πιθανή δική του επιστροφή. «Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω. Είναι ένα πάρτι και μια ευκαιρία να γνωρίσεις εξαιρετικούς μουσικούς. Είναι τέλεια. Εχω εμπιστοσύνη στον Μπάμπη Στόκα, για να πηγαίνει κάτι ξέρει παραπάνω από εμένα» δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...