Τίτλοι τέλους στη σχέση του Ανδρέα Φουστάνου με τη συνάδελφό του Ιωάννα Βασιλάκη

«Πάει η σύντροφος, τελείωσε… Πάμε παρακάτω. Είμαι μόνος!»

Χώρισε (και) ο Ανδρέας Φουστάνος. Οπως είχε γίνει γνωστό πριν από από δύο μήνες περίπου, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός διατηρούσε σχέση με τη συνάδελφό του Ιωάννα Βασιλάκη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον χώρο εργασίας τους και το ερωτικό συναίσθημα μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλο από την πρώτη στιγμή. Εκείνη γοητεύτηκε από την έντονη προσωπικότητα του Ανδρέα Φουστάνου κι εκείνος είδε στην Ιωάννα Βασιλάκη μια ωραία γυναίκα αλλά και μια επιστήμονα με λαμπρό μέλλον. Μάλιστα, πληροφορίες τούς ήθελαν να συνεργάζονται και επαγγελματικά. Τελικά, ο (ερωτικός) «θησαυρός» αποδείχθηκε… άνθρακες!

«Είμαι πάντα καλά. Πάει η σύντροφος, τελείωσε… Πάμε παρακάτω. Είμαι μόνος!» ξεκαθάρισε χθες ο πλαστικός χειρουργός σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου μίλησε και για την πρώην σύζυγό του Νατάσα Θεοδωρίδου και τις δυο κόρες του. «Οι άνθρωποι όταν χωρίζουν δεν έχουν λόγο να πολεμάνε μεταξύ τους. Αν όλα είναι καλά και η σχέση είναι καλή, είναι για όλους ωραία. Δεν έχω πάει ακόμα να την ακούσω, αλλά κάθε χρόνο πάω» σχολίασε για τη γνωστή τραγουδίστρια, για να περάσει σε μια αποκάλυψη για την κόρη τους, Ανδριάνα.

«Η κόρη μας έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Αμερική πάνω στη γλωσσολογία και τώρα δουλεύει ως δημοσιογράφος σε αμερικανική εφημερίδα. Δεν ζητάει κάτι από εμάς τους γονείς της, θέλει να τα καταφέρει μόνη της» ανέφερε, δηλώνοντας υπερήφανος μπαμπάς αφού και οι δύο του κόρες είχαν καλή πορεία, παρότι καμία δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά χνάρια του. «Εβαλα και τις δύο κόρες μου στα χειρουργεία μπας και ακολουθήσουν το επάγγελμά μου, αλλά δεν τους άρεσε. Διάλεξαν μόνες τους τον δρόμο τους» κατέληξε ο Ανδρέας Φουστάνος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...