Ο Νίκος Συρίγος στάζει… μέλι για την αγαπημένη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Αν είχαμε 10 σαν κι εκείνη, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος!»

Ο Νίκος Συρίγος «στάζει» από έρωτα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. «Αν είχαμε δέκα σαν κι εκείνη, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος!» δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, περιγράφοντας σε συνέντευξή του στο «Happy Day» πώς περνούν την καθημερινότητά τους και τι αγαπά περισσότερο στη σύντροφό του, ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Δεν είναι θέμα διεκδίκησης, εάν δεν θέλουν και οι δύο δεν γίνεται τίποτα. Ολα πήγαν καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά. Δεν μετράμε τον χρόνο, είμαστε μαζί λίγο αφότου χώρισε. Τα έφερε καλά η ζωή. Εγώ αγαπώ οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, οπότε θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι η Ελεωνόρα είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια, μια σπουδαία ερμηνεύτρια, αλλά κυριότερα το ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος» είπε αρχικά, συμπληρώνοντας πως «αν είχαμε δέκα Ελεωνόρες ακόμα, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος».

Νέα τραγούδια

Μιλώντας έπειτα για την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι, ο Νίκος Συρίγος ανέφερε: «Η ζωή είναι η καθημερινότητα, η κάθε μέρα, κάθε ώρα, να περνάς καλά, να είσαι ελεύθερος, να μη νιώθεις πιεσμένος από μία σχέση και όλα αυτά τα έχουμε. Κάνουμε στην καθημερινότητά μας ό,τι κάνει όλος ο κόσμος μέσα σε ένα πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα.

Η Ελεωνόρα ετοιμάζει τώρα να βγάλει νέα τραγούδια και έχει και τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και εγώ με τα sites και την εκπομπή προσπαθούμε να βρούμε χρόνο καθημερινά για εμάς. Είναι πολύ δύσκολο». Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν σχέδια γάμου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Αυτά δεν τα έχουμε συζητήσει ποτέ. Είναι τόσο έξω από τη νοοτροπία μας και τη σκέψη μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον