Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Λαζόπουλος – Σταρόβας συναντιούνται ξανά στις 5 Φεβρουαρίου

Μπαλκονάτοι «Μήτσοι»

Θα χάσετε αυτό το ραντεβού; Ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται με το πρώτο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του νέου έτους την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, στις 21.00. Η θρυλική σατιρική εκπομπή έγινε και πάλι η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών με το που βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα και όχι άδικα. Η παραγωγή, που αποτελεί μια βαλβίδα γνήσιας εκτόνωσης του κόσμου, επανέρχεται για να προσφέρει μια απόδραση γέλιου μέσα από τον απολαυστικό σχολιασμό της επικαιρότητας, με τον μοναδικό τρόπο του Λάκη Λαζόπουλου.

Καλεσμένη στο πρώτο «Τσαντίρι» του 2025, η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου. Μία από τις πιο ξεχωριστές ερμηνεύτριες της γενιάς της υπόσχεται να χαρίσει ρυθμό και ενέργεια στο σατιρικό σόου του Mega. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα έχει αυτή τη φορά σαλονικιώτικο αέρα, καθώς ένας ακόμη ήρωας των «Μήτσων» δίνει το «παρών» επί σκηνής. Ο Δημήτρης Σταρόβας συναντιέται «χαλαρά» με τον Λάκη Λαζόπουλο σε ακόμη ένα νοσταλγικό αλλά πάντα επίκαιρο σκετς. Στο μπαλκόνι των Θεσσαλονικιών, ζωντανά από την Αθήνα, κάθεται και ο Κώστας Σιάφης, ο TikToker που γνωρίσαμε μέσα από το «Τσαντίρι» το προηγούμενο διάστημα.

Από την πρώτη εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η θεατρική παρτενέρ του Λάκη Λαζόπουλου, Παρθένα Χοροζίδου, με την οποία μετατρέπουν ακόμη μια φορά τη σκηνή σε γνώριμο σαλόνι της λατρεμένης ελληνικής οικογένειας. Ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει να αλλάζει πρόσωπα σαν τα… πουκάμισα με τη βοήθεια της AI τεχνολογίας και να σατιρίζει απολαυστικά την έτσι κι αλλιώς σουρεαλιστική εποχή μας. O Λάκης Λαζόπουλος αυτή την περίοδο γράφει πυρετωδώς τη νέα του κωμική σειρά «Πνίξε τη Γιολάντα» που αφορά την εγκατάσταση μιας οικογένειας ομογενών στη Λέσβο από τη Νέα Υόρκη και τα ευτράπελα που αντιμετωπίζουν στη νέα τους ζωή. Από την άλλη μεριά ο Λάκης περνά πολύ όμορφες στιγμές στο θέατρο Βέμπο και μέχρι το Πάσχα με τη sold out παράσταση «Ενας ήρωας με παντούφλες» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου και ένα υπέροχο καστ ηθοποιών.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα