Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025

Σούπερ σκάνδαλο με τον Σουηδό τραγουδιστή που κέρδισε τη Eurovision το 2015...

Για κέρατο και ξυλοδαρμούς κατηγορεί τον Σουηδό τραγουδιστή που...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 23 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας...

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα στη Ρόδο: Η «λαίδη» της βρόμικης πολεοδομίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο διαφθοράς...

«Διακαναλικός» Γιώργος Καπουτζίδης!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θα... παίξει μπάλα από τον Σεπτέμβριο σε ΑΝΤ1, Σκάι και ΕΡΤ

«Εθνικός παρουσιαστής» ο Γιώργος Καπουτζίδης! Εως σήμερα ξέραμε το διακαναλικό εκλογικό debate, τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε και τον… διακαναλικό Γιώργο Καπουτζίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Σεπτέμβριο ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής θα έχει πολλαπλή τηλεοπτική προβολή και στον ΑΝΤ1, με τον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Σέρρες», αλλά και στον Σκάι, ως παρουσιαστής του «The Voice» καθώς και στην ΕΡΤ, ως παρουσιαστής του τελικού της Eurovision.

Οπως λέει το στενό του περιβάλλον, ο Γιώργος ετοιμάζεται για μια πρωτόγνωρη τηλεοπτική σεζόν, αφού θα έχει ταυτόχρονη παρουσία σε πολλά κανάλια! Αν και το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 είχε λήξει, οι συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες» έχουν αρχίσει ξανά, αυτήν τη φορά με θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα η ηθοποιός Λένα Δροσάκη, η οποία συμμετείχε στη σειρά, προανήγγειλε και την επιστροφή της.

Τροχαίο δυστύχημα

Να τονίσουμε, ωστόσο, ότι ο Γιώργος ψάχνει νέο πρωταγωνιστή για τις «Σέρρες», ο οποίος θα πάρει τη θέση του Πάνου Νάτση, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 31 ετών. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αρχίσει νέα συνεργασία με τον Σκάι για το μουσικό τάλεντ σόου. Να σημειωθεί ότι ο Σκάι τού έχει προτείνει και την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «The Floor».

Από την άλλη μεριά, μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Γιώργου Καπουτζίδη στην πρώτη σειρά του εθνικού τελικού της Eurovision, έχοντας δίπλα του από τη μια πλευρά τον πρόεδρο της ΕΡΤ Γιάννη Παπαδόπουλο και από την άλλη τη δημοσιογράφο Μαρία Κοζάκου. Ο Γιώργος επανέρχεται στην ΕΡΤ δριμύτερος… Μεσούσης της σεζόν, λοιπόν, ο επιτυχημένος δημιουργός θα έχει παρουσία σε τρία διαφορετικά κανάλια και μάλιστα με διαφορετικές ιδιότητες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Ανύπαντρες έβαλαν νυφικό για καλό σκοπό

Η showbiz ντύθηκε νυφούλα λέγοντας «Yes, I do». Οπως...