Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Οι Χριστιανικοί ύμνοι έξω από παράσταση του Ζαραλίκου στη Βέροια

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για την αφίσα που απεικονίζει τον ηθοποιό με αγκάθινο στεφάνι και κόκκινο χιτώνα

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Βέροια, με αφορμή παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων έκανε «ντου» έξω από το κινηματοθέατρο «Σταρ», κρατώντας ελληνικές σημαίες και ψάλλοντας χριστιανικούς ύμνους.

Η διαμαρτυρία έγινε για να μην ανέβει η προγραμματισμένη παράσταση του γνωστού ηθοποιού και stand up comedian με τίτλο «Κι εγώ υπάλληλος είμαι», καθώς υπήρξαν αντιδράσεις για την αφίσα της. Τι απεικονίζει; Τον Χριστόφορο Ζαραλίκο με αγκάθινο στεφάνι και κόκκινο χιτώνα, που παραπέμπει στην εικόνα του Εσταυρωμένου, να κρατά στα χέρια του χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Οπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του θεάματος, «στην απρόβλεπτη και προκλητική stand up comedy παράσταση υπάρχει -όπως πάντα- κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, χωρίς να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα, προτρέποντας τους υπαλλήλους όλων των χωρών να απενοχοποιηθούν!»

Το συγκεντρωμένο πλήθος στη Βέροια φώναζε συνθήματα για αρκετή ώρα, απαιτώντας να μην ανέβει η παράσταση στο κινηματοθέατρο «Σταρ» και να φύγει ο κωμικός από την πόλη τους, κάτι που δεν έγινε φυσικά. Οπως ήταν αναμενόμενο, διάφορα βίντεο από τη διαμαρτυρία ανέβηκαν στα social media και, σχολιάζοντας ένα από αυτά, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού περιέγραψε όσα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του:

«Ημουν παρών. Ηταν αυτοί οι 20 που βλέπετε, δεν είχαν προφανώς κανένα χαμπάρι τι περιλαμβάνει η παράσταση. Αυτό που τους πείραξε μάλλον ήταν η χλαμύδα και το ακάνθινο στεφάνι που φοράει ο Ζαραλίκος στην αφίσα (δεν έγινε ούτε μισή αναφορά σε θρησκευτικά θέματα στην παράσταση), και το σύνθημά τους έλεγε “Οχι στις βλάσφημες ταινίες”. Τρικυμία εν κρανίω». Τις αντιδράσεις σχολίασε και ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, αναδημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη διαμαρτυρία και γράφοντας: «Πρέζα όμορφη».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα