Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Η σκληρή μάχη του Κόκοτα έναν χρόνο μετά το έμφραγμα

«Η κατάστασή του είναι σταθερή»

Εναν χρόνο από το έμφραγμα που υπέστη θα κλείσει αύριο 28 Μαρτίου ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς», δίνοντας μάχη για τη ζωή του, με την οικογένειά του να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του, τονίζοντας ότι αντιδρά σε ερεθίσματα αλλά έχει ακόμη θέμα με την οπτική επικοινωνία.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή. Προσπαθούν οι φυσικοθεραπευτές για το καλύτερο, το ίδιο και η ομάδα των γιατρών. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Τον κινούν και κάθεται καθιστός. Από εκεί και πέρα, με το θέμα της ομιλίας του δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αντιδρά συγκινησιακά στα ερεθίσματα. Του βάζουν μουσική. Δεν έχει οπτική επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω του και από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο. Πρέπει να είναι ακόμα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας στην κατάσταση που είναι» είπε, μεταξύ άλλων.

Ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου 2024, κατά τη διάρκεια προβών για το τηλεοπτικό σόου «Just the 2 of us». Αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρά τις προσπάθειες των γιατρών η κατάσταση της υγείας του παρέμεινε κρίσιμη. Εννέα μήνες μετά, τον Νοέμβριο του 2024, η κατάσταση της υγείας του δεν είχε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και παρέμενε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), χωρίς συνείδηση, αλλά με αντιδράσεις σε επώδυνα ερεθίσματα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα