Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η σόλο Βρισηίδα, η σπάνια εμφάνιση και τα φιλαράκια

«Οι άνθρωποι μπορεί να χωρίζουν, η αγάπη όμως παραμένει»

Στην παραλιακή διασκέδασαν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου. Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης τον περασμένο Σεπτέμβριο, κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Παρθένης, Κωστοπούλου

Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε σε μια σπάνια βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο Φαντασία όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Οικονομόπουλος να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες του. Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασε και η Βρισηίδα Ανδριώτου, που το επόμενο πρωί βρέθηκε στη λαϊκή αγορά Αμφιάλης μαζί με τον πρώην της Σπύρο Μαρτίκα για να αγοράσουν, να βάψουν και να μοιράσουν κόκκινα αβγά σε οικογένειες τη Μεγάλη Τετάρτη.

«Οι άνθρωποι μπορεί να χωρίζουν, η αγάπη όμως παραμένει. Υπάρχουν πολλά που ζήσανε, μία κοινή ζωή που έχει δημιουργήσει ακλόνητους δεσμούς» δήλωσε το μοντέλο στην κάμερα του «Happy Day». Τέλος, με τον Νίκο Οικονομόπουλο διασκέδασε και η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον πολύ καλό της φίλο και pr manager Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Ευαγγελόπουλος, Καινούργιου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα