Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Σοβαρό ατύχημα για τον δημοφιλή μουσικό Αρη Μουγκοπέτρο σε γλέντι στην Αχαΐα!

Ο... μάγος του κλαρίνου στην «Καμπούλ των κροτίδων»

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ο δημοφιλής μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου Αρης Μουγκοπέτρος, όταν κροτίδα εξερράγη στα χέρια του κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού στα Τριπόταμα Αχαΐας. Η σκηνή του ατυχήματος προκάλεσε σοκ στους παρευρισκομένους, με πολλούς να αναφέρουν πως το γλέντι σταμάτησε απότομα, ενώ ο ήχος της έκρηξης συνοδεύτηκε από κραυγές. Μέχρι χθες, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, παρέμενε αδιευκρίνιστο υπό ποιες συνθήκες έσκασε η κροτίδα ανάμεσα σε τόσο κόσμο, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν καταθέσεις από τους υπευθύνους του χώρου όσο και από θαμώνες προκειμένου να καταλήξουν στον υπαίτιο του ατυχήματος.

«Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί. Ενα μπαμ άκουσα και τίποτα άλλο. Δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να το έκανε. Κάνουμε τόσα χρόνια τέτοια πανηγύρια και δεν έχει γίνει το παραμικρό. Δεν γίνονται στο μαγαζί μου τέτοια πράγματα. Ηταν η κακιά στιγμή αυτό που έγινε» δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Βλάχος, ο οποίος διοργάνωσε το γλέντι στα Τριπόταμα, στα Καλάβρυτα. «Ηταν λάθος αυτού που το έκανε. Κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι. Το παιδί είναι καλά, αυτό μας ενδιαφέρει. Ο Αρης έχει μεγαλώσει μέσα στο μαγαζί το δικό μου. Γνωριζόμαστε καλά, δεν κάνουμε πρώτη φορά τέτοιο γλέντι».

Ωστόσο, πληροφορίες από άλλο μέσο και αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο Αρης Μουγκοπέτρος κρατούσε ο ίδιος στα χέρια του μια αναμμένη μπλε κροτίδα, την οποία και επεδείκνυε. Επίσης, η συγκεκριμένη κροτίδα εξερράγη στα χέρια του μουσικού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, αλλά, λόγω της σοβαρότητας του τραύματος που διαπιστώθηκε στο ένα του χέρι, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο ΚΑΤ, στην Αθήνα, όπως και έγινε. Εκεί, ο άτυχος καλλιτέχνης υπεβλήθη σε επέμβαση, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με ιατρικές πηγές, κρίθηκε απαραίτητο οι γιατροί να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων του. Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν κλαρινίστα ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο της παραδοσιακής μουσικής, με δεκάδες εμφανίσεις σε πανηγύρια, συναυλίες και γλέντια σε όλη την Ελλάδα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα