Η Χόλι Μάντισον περιέγραψε σε podcast όσα «τραβούσε» στη βίλα του «Playboy»

Το σιχαμερό ομαδικό σεξ με τον Χιου Χέφνερ

Το πιο αηδιαστικό πράγμα που έκανε στο κρεβάτι με τον κατά 53 χρόνια μεγαλύτερό της Χιου Χέφνερ αποκάλυψε πρώην «κουνελάκι» του Playboy, που ωστόσο «τα γύρισε» για όσα είχε υποστηρίξει παλιότερα για το σεξ με τον «Mr. Playboy» στη διαβόητη έπαυλή του.

Μιλώντας ξαπλωμένη σε κρεβάτι με ροζ πιτζάμες, η 45χρονη Χόλι Μάντισον είπε στο podcast του Οουεν Τίλε «In Your Dreams» ουσιαστικά ότι σιχαινόταν τις παρτούζες. «Είναι τελείως διαφορετικό όταν ήμασταν μόνοι μας και τελείως διαφορετικό όταν ήταν και πολλοί άλλοι στο δωμάτιο. Να είναι και άλλοι μαζί μας, όχι. Αυτό ήταν αηδιαστικό. Το μισούσα» είπε η πρώην συγκάτοικος τους Χιου Χέφνερ στην έπαυλη του «Playboy», τονίζοντας ότι «και το είχα δηλώσει αυτό».

Ωστόσο, κάνοντας στροφή 180 μοιρών σε σχέση με όσα είχε πει πριν από τρία χρόνια όταν χαρακτήριζε το σεξ με τον Χέφνερ «τραυματικό» και σκέτη «κόλαση», υποστήριξε ότι, όταν έκανε μόνη της σεξ με τον Χέφνερ, «ήταν πολύ πιο νορμάλ απ’ ό,τι φαντάζεστε». Πρόσθεσε ότι δεν την ενοχλούσε καθόλου που ο «Mr Playboy» ήταν 53 χρόνια μεγαλύτερός της και τον υπερασπίστηκε από όσους έγραφαν στα social media για «γέρικους όρχεις». «Ισως οι όρχεις μερικών ανθρώπων να γερνούν και να γίνονται αηδιαστικοί, όμως ποτέ μου δεν είδα κάτι τέτοιο στον Χέφνερ» είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...