Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Κατερίνα Παναγοπούλου σε βραδινή της έξοδο και της απέσπασαν δηλώσεις. Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, αλλά και στην προσωπική της ζωή.
«Στην πραγματικότητα πλέον δεν διαβάζω καν τα αρνητικά σχόλια. Το X/Twitter είναι το πιο τοξικό μέσο, που μοιράζουν ψόφους, αν διαφωνούσαν με την άποψη που εκφράζεις. Κάποτε τα διάβαζα λίγο διαγώνια και μπλόκαρα. Το προσωπικό προφίλ ενός ανθρώπου δεν είναι δημόσιο φόρουμ για να μπαίνει κάποιος και να ξερνάει μίσος. Συνεπώς, όταν νιώσω ότι κάποιος εκφεύγει των ορίων» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.
«Εννοείται και με ενοχλεί και εννοείται και δε μου αρέσει. Εννοείται και με καταπιέζει, εννοείται ότι δεν είμαι τελείως άνετη όταν βγω έξω και θα προσέξω πού θα πάω και πόσο ανοιχτή θα είμαι. Από εκεί και πέρα, δε μπορείς να είσαι αποστειρωμένος, θα ζήσεις. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάποιος άνθρωπος, εκεί που είσαι θα σηκώσει ένα κινητό και μπορεί να πουλήσει μία φωτογραφία από μία ιδιωτική στιγμή ενός ανθρώπου που δε γνωρίζεις. Αυτό με στενοχωρεί, για να είμαι ειλικρινής» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος.