Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Δεν θα μπορούσε να λείπει η «βασίλισσα της νύχτας»

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα μπορούσε να λείπει η «βασίλισσα της νύχτας» και επί 60 χρόνια φίλη του Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Έχοντας κοντά της δύο κοπέλες που την επιτηρούν σε κάθε της βήμα, η θρυλική Ζωζώ κατέβηκε στον κήπο του φίλου της και χορογράφου Φώτη Μεταξόπουλου με ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Οπως μάθαμε εκ των υστέρων, η πρόσβαση στον κήπο είναι αρκετά δύσβατη, με αποτέλεσμα η Ζωζώ να λάβει όλα τα μέτρα που της παρέχουν απόλυτη ασφάλεια, καθώς ήθελε πάση θυσία να παρευρεθεί στα γενέθλια του πολυαγαπημένου της φίλου και συνεργάτη. Φορώντας ένα κίτρινο πουκάμισο, με ασορτί καπέλο, και ένα λευκό γουνάκι στον λαιμό, η Ζωζώ με χαμόγελο δέχτηκε να φωτογραφηθεί με όλους, ενώ όλοι πήγαιναν στο πλευρό της και άρχιζαν να της απαριθμούν πλήθος ιστορίες από τα περασμένα χρόνια που είχαν συναναστραφεί μαζί της.

Να αναφέρουμε ότι στις 13 Φεβρουαρίου 2024 η ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο με δυσφορία και έμεινε μέσα για 10 ημέρες, ενώ μόλις πήρε εξιτήριο ευχαρίστησε δημόσια με ανάρτησή της στο Instagram το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τη φρόντισε. «Πόση ευτυχία μπορώ να νιώθω ανάμεσα σε αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες, μα πάνω από όλα ανθρώπους! Σας ευχαριστώ για όλα» έγραψε στη λεζάντα. Λίγες ημέρες αργότερα η Ζωζώ βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε σειρά από εξετάσεις. Η ίδια δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να ευχαριστεί τον Θεό, αλλά και τον κόσμο για την αγάπη του.

«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Εχω σχέδια και θα είναι ωραία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν πάντα κοντά μου, δέχτηκα πολλές ευχές, λουλούδια, σας ευχαριστώ όλους. Πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας και να πατάμε στα πόδια μας» είχε τονίσει τότε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα