Ξέσπασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή του μιλώντας για την τραγωδία στα Τέμπη.
«Μη νομίζουν οι πολιτικές ότι η τραγωδία των Τεμπών θα ξεχαστεί. Δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Υπάρχει μια κινέζικη παροιμία που φέρνει τη μάζα, τον λαό, σαν τον ελέφαντα. Ο ελέφαντας κοιμάται αλλά, λέει, αλίμονο μην ξυπνήσει και γυρίσει πλευρό. Θα σε πλακώσει. Και έχουν απόλυτο δίκιο. Αυτό συνέβη τώρα.
Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Τζίμα με τον Πρετεντέρη: «Θα ασχοληθούμε με τα Τέμπη για όσα χρόνια χρειαστεί»
Η περίφημη αλληλεγγύη, που μας την έχουν στερήσει όλοι οι πολιτικοί και όλες οι πολιτικές, φάνηκε. Ο κόσμος ενώθηκε. Το μόνο που προσμετρούσε η πολιτική είναι το πολιτικό κόστος και αυτό είναι ντροπή τους. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή. Πήγαμε εκεί αλλά έλειπαν κάποιες ψυχές, που πέθαναν κάπου.
Είναι ανοησία και μεγάλη ασυναρτησία δύο χρόνια να μην μαθαίνουμε τι έγινε. Η αλήθεια πονάει αλλά θα μπορούσε κάποιος να πει πως «ναι, έγινε αυτό και αυτό, συγνώμη». Για να μπορέσουν και αυτοί οι γονείς, κάποια στιγμή, να κοιμηθούν λίγο ήσυχοι», είπε μιλώντας στο podcast Rainbow Mermaids.