Στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής της Άννας Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Λέντζας.
Με αφορμή την κουβέντα τους για το metoo και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο η Άννα Μαρία Βελλή αποκάλυψε τον λόγο που δεν κατονομάζει τον κακοποιητή της.
«Επειδή με αυτό το ζήτημα είμαι πολύ ευαίσθητη, έχω φρικάρει με τη δήλωση της κοπέλας που τον κατήγγειλε (σ.σ. τον Πέτρο Φιλιππίδη), που είπε ότι αν μπορούσε να το πάρει πίσω, δεν θα το είχε πει. Όλο αυτό που συμβαίνει σε μαγκώνει ακόμη περισσότερο» ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Βελλή.
Στη συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που δεν κατονομάζει τον κακοποιητή της: «Δεν λέω το όνομα του κακοποιητή μου διότι με μαγκώνει η επίθεση που γίνεται στις κοπέλες που καταγγέλλουν αντίστοιχες περιπτώσεις».