Στυλιάνα Αβερκίου: Από το ριάλιτι εγκλεισμού στα… σκαλιά της εκκλησίας

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, «λιώνει» για τη νεαρή αρραβωνιαστικιά του που τα... βρόντηξε από το σπίτι του «Big Brother»

«Μακριά της κατάλαβα πολλά. Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της» δήλωσε στην κάμερα του «Big Brother» ο ευρωβουλευτής της Κύπρου Φειδίας Παναγιώτου μιλώντας για την περίφημη αρραβωνιαστικιά του, που τα βρόντηξε από το ριάλιτι εγκλεισμού!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Αντί να ασχοληθεί με την Ευρωβουλή, ο Φειδίας αναλώνεται… στα ριάλιτι, που τελικά είναι το φόρτε του! Μέσα στο τηλεπαιχνίδι βρισκόταν η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου, η οποία αποχώρησε από αυτό «δόξη και τιμή», λέγοντας ότι της έλειψε ο ευρωβουλευτής. Εκείνος την περίμενε στα παρασκήνια του ριάλιτι, και ο ερωτευμένος, κατά δήλωσή του, ευρωβουλευτής έκανε έκπληξη στη φίλη του και σε δημόσια θέα την αγκάλιασε και τη φίλησε.

Με τον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου

Η Στυλιάνα Αβερκίου είναι 24 χρονών και έγινε γνωστή στα social media και στην πλατφόρμα του TikTok λόγω της σχέσης της με τον Κύπριο ευρωβουλευτή και YouTuber Φειδία Παναγιώτου, με τον οποίο πολύ συχνά κάνει live streaming και ανεβάζει βίντεο. «Το πρώτο πρόσωπο που θέλω να συναντήσω είναι ο Φειδίας Παναγιώτου, αν και θα του κάνω τη δύσκολη μόλις τον δω, λέγοντας ότι δεν τον έχω επιθυμήσει… Μου λείπει πάρα πολύ ο σύντροφός μου» είπε η Στυλιάνα, που βαρέθηκε να παραμένει στο αδιάφορο τηλεπαιχνίδι και βγήκε για να επιστρέψει στον Φειδία Παναγιώτου, στον οποίο οι Κύπριοι έδωσαν τη χαρά να βρίσκεται στις Βρυξέλλες… Κυρίως όμως βρίσκεται στην αγκαλιά της Στυλιάνας, με την οποία ετοιμάζεται να βάλει «βέρα στο δεξί», γεγονός σημαντικό, ως φαίνεται, για τον ευρωβουλευτή.

H Στυλιάνα Αβερκίου

«Δυστυχώς, τώρα οι ευρωβουλευτές εκλέγονται σε εθνική βάση, με αποτέλεσμα οι πιο γνωστοί επικοινωνιακά, πέρα και έξω από τις πολιτικές και κομματικές τους ικανότητες και δυνατότητες, να εκλέγονται. Το σύστημα νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει, διότι σε ένα ευρωπαϊκό, πολιτικό και αποφασιστικό για το μέλλον μας όργανο δεν μπορεί να εκπροσωπούμαστε από influencers και λαϊκιστές…» έλεγε το περασμένο Σάββατο στην «Espresso» η Κατερίνα Μπατζελή, επί πολλά έτη ευρωβουλευτής, και μάλιστα σε περιόδους που η Eυρωβουλή ήταν γεμάτη από προσωπικότητες κύρους. Τώρα έχει πολλούς Φειδίες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...