Ενα βήμα προτού ανοίξει την πόρτα του Σκάι βρίσκεται πλέον η Τατιάνα Στεφανίδου! Οπως ακούγεται έντονα στην τηλεοπτική αγορά, η δημοφιλής παρουσιάστρια έκλεισε συμφωνία με το κανάλι του Νέου Φαλήρου και, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει βγάλει εντελώς από το κάδρο της τον ΑΝΤ1 και μια επικείμενη συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου.
Από το στενό της περιβάλλον κυκλοφορεί η είδηση ότι η έμπειρη δημοσιογράφος έχει ήδη συμφωνήσει με τον Σκάι για μία αμιγώς ενημερωτική εκπομπή σαν αυτές τις οποίες παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, με κοινωνικό περιεχόμενο, η οποία θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη.
Η νέα της εκπομπή, όπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού, θα μεταδίδεται Δευτέρα με Παρασκευή, 18.00-19.45. Οπως κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, η ίδια έχει ήδη αρχίσει τις επαφές με δημοσιογράφους και ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ώστε να στελεχωθεί η εκπομπή της.