Πόπη Μαλλιωτάκη: Αποκάλυψε πώς είπε στον γιο για τη δολοφονία του πατέρα του

«Με κοιτούσε αποσβολωμένος»

Στην εκπομπή «The 2Night Show» παραβρέθηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο γιος της Βασίλης Λαζαρίδης. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δολοφονία του πρώην συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Εκείνο το βράδυ ήταν να ήμουν μαζί του. Παρασκευή και Σάββατο έμενα μαζί του και ήταν να είμαι στο ξενοδοχείο αυτό που έγινε το συμβάν. Ο μετρ του μαγαζιού που θα ερχόταν να με πάρει, έκανε λάθος το φανάρι και αντί να πάμε στο ξενοδοχείο πήγαμε στο μαγαζί. Και απλά δεν ήρθε ποτέ…» ανέφερε ο Βασίλης Λαζαρίδης.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη από τη μεριά της σχολίασε τον τρόπο που βίωσε όσα έγιναν εκείνη την νύχτα: «Δεν ήξερα πώς να του το πω γιατί δεν θέλανε οι ψυχολόγοι να του το πούνε. Μου λένε, δεν είναι σωστό, πρέπει να το πει η μητέρα. Σαν να άνοιγε η γη να με καταπιεί. Του έλεγα ψέματα ότι ο μπαμπάς του είχε τρακάρει με το αυτοκίνητο και ήταν στην εντατική. Και μου έλεγε ο Βασίλης κάθε μέρα: Πάμε μαμά να δούμε τον μπαμπά; Τι να του πω εγώ τώρα; Πάμε στο νεκροτομείο να τον δούμε;».

Στο τέλος η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη στιγμή που ανακοίνωσε στον γιο της το δυσάρεστο γεγονός: «Ήταν 8 χρονών, του λέω Βασίλη μου, ο μπαμπάς δεν είναι πλέον μαζί μας, έχει γίνει άγγελος και έχει ανέβει στον ουρανό και μας προσέχει από εκεί… Μου λέει, μαμά τι εννοείς; του λέω, πέθανε. Με το που του λέω αυτό το πράγμα, αντί να αρχίσει να κλαίει, με κοιτούσε αποσβολωμένο. Δεν μπορούσε να καταλάβει…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...