«Καρφιά» της Μεσσαροπούλου στη Σάττι: «Έχουμε λίγο μπερδέψει το αντισυμβατικός με το επαναστάτης χωρίς αιτία»

«Τα έχουμε κάνει λίγο αχταρμά»

Με αφορμή το απόσπασμα της συνέντευξης της Μαρίνας Σάττι στο περιοδικό Vogue που προβλήθηκε στο «Happy Day», η Τίνα Μεσσαροπούλου ξέσπασε κατά της γνωστής τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Έχουμε λίγο μπερδέψει το “αντισυμβατικός”, με το “επαναστάτης χωρίς αιτία”, με το αγενής πολλές φορές, τα έχουμε κάνει λίγο αχταρμά. Το να είσαι στη συνέντευξη Τύπου και να χασμουριέσαι που εκεί ήθελες να περάσεις και ένα μήνυμα προφανώς».

Από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Εκεί ένιωθε ότι περνάει ένα μήνυμα κατά του πολέμου».

Στο τέλος η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Δεν κατέβηκε μόνη της σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού, εκεί εκπροσωπούσε μια ολόκληρη χώρα. Έπρεπε να υπάρξει και μια συνεννόηση με τα στελέχη της ΕΡΤ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!