Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η μικρή της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός – Δύσκολα θα την αναγνωρίσετε

Δύσκολα θα βρείτε ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι η μικρούλα της φωτογραφίας.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας παρέα με τη μητέρα της να ποζάρουν και έγραψε: «Άμα σας λέω πως ήμουν ξανθιά δε με πιστεύετε». Κι όμως η μικρούλα δεν είναι άλλη από την Αμαλία Καβάλη.

«Κάπνιζα πάρα πολλά χρόνια, δεν καπνίζω πια αλλά είναι ακόμα στην άκρη της γλώσσας μου. Κάπνιζα από τα 13 και τώρα είμαι 38. Έχω κόψει το τσιγάρο κάποιες φορές, για τέσσερα χρόνια περίπου και τώρα είναι η τέταρτη φορά που το κόβω. Κατάλαβα ότι ένας από τους λόγους που ξανάρχιζα είναι η αλλαγή στα κιλά μου.

Δείτε περισσότερα flashback και special θέματα πατώντας εδώ

Έχω πάει σε διαιτολόγο και μου έχει πει πως δεν πρέπει να χάσω βάρος γιατί είμαι στα φυσιολογικά μου κιλά. Εγώ όμως με είχα συνηθίσει και μου άρεσα πιο αδύνατη και προσπαθούσα να χάσω κιλά αλλά ταυτόχρονα είχα το στρες του τσιγάρου οπότε έτρωγα όπως και τώρα.

Το έκοψα μέσα στην καραντίνα γιατί σκέφτηκα πως αν με χτυπήσει ο ιός… την πάτησα! Καπνίζω 20 χρόνια, δεν υπάρχει αυτό», έχει πει σε συνέντευξή της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα