Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Δέσποινα Μοιραράκη: Ακυρώθηκε η κατάσχεση του σπιτιού της

«Η οφειλή μου ήταν 25.000 ευρώ»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη δικαστική διαμάχη που είχε και την παρ’ ολίγο κατάσχεση του «παλατιού» της στη Γλυφάδα.

«Αυτό το ακίνητο ανήκει στην πλήρη ιδιοκτησία μου τα τελευταία 20 χρόνια. Το είχαμε πάρει από το 1996 και έχει εξοφληθεί πλήρως. Αυτό είναι ένα διαμάντι, ένα κόσμημα και θα μείνει στα παιδιά μου. Είμαι πολύ υπερήφανη που μπόρεσα με την κόπο μου και τη δουλειά μου να το έχω. Συγχρόνως, έχω αγοράσει κι ένα άλλο ακίνητο γιατί έχω αυτή την επενδυτική φιλοσοφία. Για αυτό είχα δώσει και μετρητά και είχα πάρει κι ένα πολύ μικρό δάνειο» ανέφερε αρχικά η γνωστή επιχειρηματίας.

«Το δάνειο αποπληρωνόταν κανονικά και για 25.000 ευρώ που καθυστέρησα κατά την περίοδο που ήταν ο αείμνηστος ναύαρχος άρρωστος και έφυγε από τη ζωή, πέρασαν 90 ημέρες και το πιστωτικό ίδρυμα μάς κατήγγειλε το δάνειο. Η οφειλή μου ήταν 25.000 ευρώ με καθυστέρηση 90 ημερών. Όταν όμως το καταγγέλλεται είναι απαιτητό όλο το ποσό των 944.000 ευρώ» πρόσθεσε στη συνέχεια η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Από τη στιγμή που ήθελαν ένα απαιτητό ποσό των 944.000 ευρώ και συγχρόνως εισέπρατταν και το ενοίκιο του ακινήτου, αντί να κάνουν αναγκαστική κατάσχεση στο άλλο κτήριο, πήγαν στο κτήριο της Γλυφάδας. Αυτό ήταν καταχρηστικό. Η οφειλή μου ήταν 228.000 ευρώ. Πήγαν να κάνουν κατάσχεση σε ένα ακίνητο του οποίου η εμπορική αξία ήταν 6 εκατομμύρια ευρώ» είπε στο τέλος η γνωστή επιχειρηματίας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα