Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Τζένη Καζάκου «λύγισε» on camera: «Πριν έναν χρόνο συνέβη κάτι στη ζωή μου»

«Άρχισα να κάνω συστηματικά ψυχοθεραπεία και με αυτόν τον τρόπο βρήκα τον εαυτό μου»

Η Τζένη Καζάκου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που έζησε.

Η ηθοποιός που φέτος παίζει στη σειρά «Άγιος έρωτας» λύγισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, προσπαθώ όμως να βλέπω τα θετικά και να μην με μαστιγώνω τόσο. Χαίρομαι που υπάρχει εξέλιξη, βλέπω όλα τα πλάνα στα επεισόδια. Αντιλαμβάνομαι ότι πάω καλά και κάνω αυτό που μου αρέσει, δεν το αντιλαμβάνομαι ως επιτυχία.

Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Ανδριανό, είναι σεφ. Του φαινόταν περίεργη η δουλειά μου στην αρχή, γιατί δεν την ήξερε, αλλά του εξήγησα κάποια πράγματα. Ήταν περίεργο».

Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι υπάρχει κακός ανταγωνισμός στη δουλειά μας, τον βίωσα. Αυτό που πρέπει να σαμποτάρεις τον άλλο για να βγεις εσύ μπροστά, υπήρχε μια υποτίμηση προς το πρόσωπό μου στον αέρα, έχει τύχει να κοιτάνε περίεργα όταν δεν τους δείχνει η κάμερα. […] Πλέον δεν πληρώνω το τίμημα του επιθέτου μου, όσο προχωράω και εξελίσσομαι αρχίζω και φεύγω από αυτό, είμαι η Τζένη».

Ενώ δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση αποκαλύπτοντας: «Πριν έναν χρόνο συνέβη κάτι στη ζωή μου. Πυροδότησε τραύματα από το παρελθόν που δεν είχα αντιληφθεί ότι τα έχω, έβγαιναν όμως στη συμπεριφορά μου και στην καθημερινότητά μου.

Άρχισα να κάνω συστηματικά ψυχοθεραπεία και με αυτόν τον τρόπο βρήκα τον εαυτό μου. Συνδέθηκα με το μέσα μου, η διαδρομή ήταν επίπονη. Ήταν σαν να ζούσα σε μία φούσκα και ξαφνικά εγώ την έσκασα και είδα την πραγματικότητα».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα