Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν σκοπεύω να “φάω” τη θέση κάποιου άλλου»

«Άλλοι μπορεί να το έκαναν πιθανώς σε εμένα»

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου σε βραδινή της έξοδο και της απέσπασαν δηλώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή που συζητούσε με το Open αλλά δεν υλοποιήθηκε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να «φάει» τη θέση κανενός.

«Δε θα μιλήσω για πράγματα που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, ούτε να κλαίω πάνω από το γάλα που χύθηκε. Δεν έχει νόημα να τα λέμε και να τα αναλύουμε γιατί μας στεναχωρούν κιόλας. Κοιτάζουμε μπροστά» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Όλα τα σκέφτομαι και όλα τα δέχομαι υπό συνθήκες. Δεν απορρίπτω τίποτα. Δε σημαίνει ότι όταν λέω κάτι σε κάτι το οποίο με ρωτάτε για μια εκπομπή. Σε οποιαδήποτε ζώνη, ότι σκοπεύω να “φάω” τη θέση κάποιου άλλου. Άλλοι μπορεί να το έκαναν πιθανώς σε εμένα. Εγώ δε λειτουργώ έτσι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.