«Πριν “φύγει” ο Καρράς είπε πως όλα είναι μάταια, όταν μπορεί να λιγοστεύει ο χρόνος σου»

«Δεν ήθελα ποτέ να λέω μπροστά στον Βασίλη ότι δεν θα το ξεπεράσει»

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής υπήρξε φίλος του Βασίλη Καρρά και σε συνέντευξή του δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για εκείνον.

«Ο Βασίλης ήταν 35 χρόνια κολλητός μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να αφήσω ότι σοβαρό έχω και να πάω να τον δω. Κι εκεί μου εξήγησε ότι είχε ξεφύγει η ασθένεια… Ο Βασίλης ήταν πολύ σκληρός, με ένα ποντιακό πείσμα και πίστευα σε ένα θαύμα. Πήγαμε στο σπίτι του Βασίλη μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, του κάναμε και χαβαλέ.

Δεν ήθελα ποτέ να λέω μπροστά στον Βασίλη ότι δεν θα το ξεπεράσει. Αυτό που πέρασε ο Βασίλης Καρράς, το αντιμετώπισε με πάρα πολλή αξιοπρέπεια. Πριν “φύγει” με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είχα να πάω να τον δω 18 μέρες. Κάποια στιγμή πριν “φύγει” είπε πως όλα είναι μάταια, όταν μπορεί να λιγοστεύει ο χρόνος σου», δήλωσε ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης στην εκπομπή «Το πρωινό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.