Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το εξώδικο του Μαραντίνη αιφνιδίασε τη Σίσσυ Χρηστίδου»

«Αυτός που αποκάλυψε στοιχεία που είχαν να κάνουν με χρήματα, καταστάσεις και ευαίσθητα δεδομένα ήταν η πλευρά του Θοδωρή»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στο εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτό που αιφνιδιάζει κάποιους είναι το ότι αυτό το εξώδικο έρχεται ενώ και ο ίδιος έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις. Είναι ένα ζευγάρι που και οι δύο έχουν κατά καιρούς εμπιστευτεί κάποιους δημοσιογράφους και εκπομπές και έχουν πει κάποια πράγματα. Από την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου, αυτό που μπορώ να πω χωρίς να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, είναι ότι η Σίσσυ έχει μιλήσει κυρίως για το συναίσθημα, το μετά και τη δυσκολία.

Αυτός που αποκάλυψε στοιχεία που είχαν να κάνουν με χρήματα, καταστάσεις και ευαίσθητα δεδομένα ήταν η πλευρά του Θοδωρή. Αλλά η πλευρά της Σίσσυς, ακόμη και σε αυτή τη συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά που πυροδότησε αυτό το εξώδικο, κυρίως μίλησε για το συναισθηματικά και τη δυσκολία ενός χωρισμένου γονέα για την επόμενη μέρα, για τη δυσκολία του να παρίστασε στα δικαστήρια και να προσπαθείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου.

Και με ανθρώπους που μίλησα που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον της, η Σίσσυ αιφνιδιάστηκε με αυτό το εξώδικο γιατί δεν είπε κάτι για να τον θίξει ή να θίξει την υπόσταση του, μίλησε για το συναίσθημά της. Και ο Θοδωρής έχει δώσει συνεντεύξεις, έχει μιλήσει. Μακάρι αυτό να σταματήσει και να βρουν μια λύση και να πορευτούν όσο καλύτερα μπορούν ενωμένοι για τα παιδιά τους.

Μου είπε ένας άνθρωπος που τους ξέρει και τους δύο καλά, ότι ίσως ο Θοδωρής φοβήθηκε μετά τη συνέντευξη στο Buongiorno τι μπορεί να έχει ειπωθεί στις Μαμάδες και προσπάθησε να προλάβει τα χειρότερα. Από όσο γνωρίζω εγώ σε αυτή τη συνέντευξη δεν έχουν ειπωθεί πράγματα που έχουν να κάνουν με τον Θοδωρή.

Έχουν ειπωθεί πράγματα για την οικογενειακή της κατάσταση, αλλά όχι κάτι που τον θίγει. Δεν ισχύει ότι στάλθηκε εξώδικο στις Μαμάδες. Η εκπομπή θα παίξει κανονικά και δεν υπάρχει κάτι που θίγει τον Θοδωρή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...