Οι Μπέκαμ δεν τα πάνε καλά με το γιο τους – Άφωνοι όταν τους είπε πως θέλει παιδί

Υιέ μου, υιέ μου

Ο εμφύλιος πόλεμος των Μπέκαμ όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά σκάνε διαρκώς νέες «βόμβες», με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ και τη Νίκολα Πελτζ να δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη δική τους οικογένεια, παρά τις εχθροπραξίες του υιού με τους γονείς του Ντέιβιντ και Βικτόρια!

Μάλιστα σε βίντεο που βγήκε στον αέρα από την ιστοσελίδα του περιοδικού «Glamour», το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε για το κοινό του μέλλον, με τον πρωτότοκο γιο των Μπέκαμ να λέει πως θέλει να αποκτήσει παιδιά, τονίζοντας πως η Νίκολα θα είναι «καταπληκτική μελλοντική μητέρα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και οι δύο πέταξαν σπόντες περί τριγμών στις σχέσεις τους με τους γονείς του, με τον πρωτότοκο γιο του διάσημου ζεύγους να αποθεώνει την Πελτζ, με βάση το πόσο στοργικά φέρεται στα ζωάκια τους, λέγοντας: «Εχουμε τέσσερα σκυλιά και ο τρόπος που τα φροντίζει μου δείχνει ότι θα γίνει η πιο υπέροχη μαμά».

9010668-0-family_of_six_the_beckham_family_pictured_together_earlier_this_-a-135_1548672421730

Να σημειώσουμε πως η ρήξη με τους γονείς του Μπρούκλιν ήρθε όταν εκείνοι θεώρησαν ότι η νύφη τους ευθύνεται για την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του. Είναι χαρακτηριστικό δε το γεγονός ότι στο πάρτι για τα 51α γενέθλια της Βικτόρια η απουσία τους ήταν εκκωφαντική. Το ζευγάρι, όπως έγινε γνωστό, έχει απευθυνθεί στη δικηγόρο Τζένι Αφια, που εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, προκειμένου να διαχειριστεί νομικά τις επιπτώσεις που έχει στην εικόνα τους ο πόλεμος του Μπρούκλιν με τους γονείς του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.