Ο Αργύρης Αγγέλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο reunion του Παρά Πέντε, στη νέα σειρά του Alpha «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» όπου θα πρωταγωνιστεί, αλλά και στις δηλώσεις του Θανάση Αλευρά.
«Θα πρωταγωνιστώ στο “Σπίτι δίπλα στο ποτάμι” στον Alpha . Είναι η πρώτη μου φορά σε έναν μόνιμο ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες πέρυσι το καλοκαίρι ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο. Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει από την παιδική ηλικία των πρωταγωνιστών, πρέπει να είναι τουλάχιστον 80 άτομα» ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου.
Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Πρωταγωνιστώ και στην παράσταση “Όλα λάθος” στο θέατρο Αθήνα. Εγώ έχω πετύχει τις καλές εποχές της Αθήνας, ξεκινήσαμε 21 Μαΐου τις παραστάσεις. Σας εγγυώμαι ότι θα γελάσετε πάρα πολύ. Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή».
«Δεν ισχύει ότι λέω “όχι” στα τηλεοπτικά λόγω του παρά πέντε. Την αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος με την τηλεόραση. Γι’ αυτό και τώρα το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι έχω τέτοιον ενθουασιασμό λες και γράφει “Αργύρης Αγγέλου”. Μπορεί στην αρχή να με ταύτιζαν μόνο με αυτό τον ρόλο, έχω ακούσει πολλούς συναδέλφους να το παθαίνουν αυτό και να δίνουν μάχη για να συνεχίσουν. Έτσι έκανα και εγώ και μπράβο μου που το κατάφερα» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αργύρης Αγγέλου.
«Επίσημο τηλεφώνημα για το reunion δεν έχει λάβει κανείς μας. Το ότι εγώ έχω στενή επαφή με τον Γιώργο και το ξέρω ότι θα γίνει είναι άλλο, αλλά επίσημα από το κανάλι δεν έχει λάβει κανείς πρόταση. Ξέρω ότι θα είναι όλοι οι ηθοποιοί. Ξέρω ότι θα γίνει τον Δεκέμβριο, σαν Χριστουγεννιάτικο δωράκι» σχολίασε για το πολυαναμενόμενο reunion του Παρά Πέντε ο γνωστός ηθοποιός.
«Δεν είμαστε φίλοι, κοινωνικά γνωριζόμαστε. Βέβαια παρόλο που δεν είμαστε φίλοι του χρωστάω πάρα πολύ γιατί τότε που είχα θέμα με την υγεία μου αντικατέστησε μέσα σε λίγες ημέρες την παράσταση και του το χρωστάω. Γιατί το είπε αυτό για τις εκπομπές; Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του και δεν τον ξέρω και τόσο καλά αλλά ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να πει ό, τι θέλει» απάντησε ο Αργύρης Αγγέλου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Θανάση Αλευρά.