Ο Stan αποκαλύπτει: «Εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν θα έπρεπε»

«Ευχαριστώ όλους εκείνους τους ανθρώπους γιατί πραγματικά μου χάρισαν το δώρο της δύναμης»

Ο Stan ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία ταξιδεύοντας σε Έλλάδα και εξωτερικό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα λάθη που έκανε στο παρελθόν και τον έκαναν πιο δυνατό, αλλά και στα άτομα που εμπιστεύτηκε και τον πρόδωσαν.

Έχεις κάνει λάθη;

Εννοείται, κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Αλλά χαίρομαι για τα λάθη μου. Έγινα δυνατότερος και σοφότερος και εύχομαι να μην τα επαναλάβω. Για παράδειγμα, έχω εμπιστευτεί ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να αποφασίσουν εκείνοι για μένα, ακόμη και για συμβόλαια που αργότερα μετάνιωσα. Αυτό αφορά κυρίως εμένα που δεν ασχολήθηκα όσο θα έπρεπε με το συγκεκριμένο κομμάτι σε εκείνη τη φάση. Πλέον δεν θα το ξαναέκανα.

Δηλαδή εξαπατήθηκες οικονομικά;

Έχω περάσει από διάφορα στάδια στη ζωή μου και η αλήθεια είναι πως ό,τι κι αν έχω πληρώσει, είτε σε χρήματα είτε σε χρόνο είτε σε ψυχικό πόνο, θεωρώ ότι προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι σε μένα, κάνοντας με ακόμη πιο δυνατό σε σχέση με το παρελθόν. Οπότε ακόμη και για αυτά που μου στέρησαν ή που με στενοχώρησαν, ευχαριστώ όλους εκείνους τους ανθρώπους γιατί πραγματικά μου χάρισαν το δώρο της δύναμης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...