Η Αθηνά Οικονομάκου ενοχλημένη on camera: «Είχαμε πει κάτι και θεωρώ ότι πρέπει να το σεβαστείτε»

Τι την ενόχλησε;

Η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε πως παντρεύετε με τον Μπρούνο Τσερέλα καθώς πόζαρε με το μονόπετρο δαχτυλίδι και δημοσίευσε φωτογραφία στο instagram.

Η ηθοποιός με τον σύντροφό της και την παρέα της έκαναν ταξίδι στο εξωτερικό και εκεί έγινε η πρόταση γάμου. Κατά την επιστροφή της την περίμεναν στο αεροδρόμιο οι δημοσιογράφοι με εκείνη να ενοχλείται.

«Γιατί κάτι είχαμε πει και θεωρώ ότι πρέπει να το σεβαστείτε. Σας παρακαλώ παιδιά. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πάω στο γύρισμα. Είχε καθυστέρηση η πτήση. Να μου ευχηθείτε ό,τι θέλετε. Σας ευχαριστώ πολύ. Να ‘στε καλά παιδιά. Πρέπει να φύγω».

Όσο για την πρόταση γάμου είπε: «Δεν έχετε κανένα νεότερο, δε με παρακολουθείτε. Έχω πει και για τον γάμο, έχετε δει  και το δαχτυλίδι. Μήνες τώρα, δε με παρακολουθείτε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...