Τα «καρφιά» του Φερεντίνου στον Παπαγιάννη: «Συνέχισε μέχρι το τέλος να λέει ψέματα»

«Ήταν ηθική η δικαίωση»

Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Παυλίδου, Χρήστος Φερεντίνος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε η πρώην σύζυγός του με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Φερεντίνος ανέφερε: «Βέβαια και έχω μιλήσει με τη Σοφία Παυλίδου μετά το δικαστήριο, είμαστε πολύ αγαπημένοι. Την στηρίζω πάντα και όντως τώρα δικαιώθηκε η Σοφία, έχει δώσει μεγάλο αγώνα. Νομίζω ότι η κατάληξη ήταν υπέρ της. Πιο πολύ ήταν ηθική η δικαίωση. Νομίζω ότι όλο αυτό θα είχε τελειώσει από την αρχή αν ζητούσε μια ειλικρινή συγνώμη ο κύριος που φέρθηκε με τόσο άσχημο τρόπο πραγματικά.

Συνέχισε μέχρι το τέλος να λέει ψέματα, τον είδα. Τι να πω; Τελοσπάντων, δεν θέλω να μπω στην ουσία αυτής της υπόθεσης. Όντως η Σοφία δικαιώθηκε και ήταν πολύ άδικο αυτό που της συνέβη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.