Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025

Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα με τα 1.024 καράτια στην Ψαρού

Οπίσθια και κοσμήματα σε... πρώτο πλάνο στον «πλανήτη» Μύκονος....

Το πάρτι της σχεδιάστριας Νάντιας Δούκα, με guest τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Μια αξέχαστη βραδιά πέρασε η ταλαντούχα σχεδιάστρια Νάντια Δούκα,...

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Υπήρξαν συνεργασίες που δεν πέρασα καλά και με έριξαν ψυχολογικά»

Για τις συνεργασίες που την έριξαν ψυχολογικά, αλλά και...

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν έχει κανένα μέτρο η Αρια Καλύβα»

Παραδέχτηκε ότι δεν έπαψε να αγαπά την πρώην σύντροφό...

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει στα 45 της με μπικίνι και αναστατώνει

Κορμί θανατηφόρο!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διατηρεί από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της σόουμπιζ. Στα 45 της έχει ένα γυμνασμένο σώμα που θα ζήλευαν ακόμα και 25χρονα κορίτσια.

doreta-papadimitriou

Η ηθοποιός βρήκε ελεύθερο χρόνο, φόρεσε το μπικίνι της και πήγε να κάνει τις βουτιές της ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει και φωτογραφίες που δημοσίευσε στη συνέχεια στο instagram. Γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει πολύ τη διατροφή της και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Πέρα όμως από ωραία γυναίκα, ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μαμά και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους γιους της.

«Ο μεγάλος μου γιος είναι 20 και ο μικρός είναι 19 χρονών. Είμαστε στη φάση σπουδών, ζωών, ανεξαρτητοποίησης. Είναι πολύ ωραία αλλά χρειάζεται προσαρμογή και αυτή η φάση. Κάθε στάδιο έχει την προσαρμογή του, γιατί είναι άλλη η πραγματικότητα, άλλες οι υποχρεώσεις, λιγότερες που δεν ξέρεις τι να το κάνεις και αυτό.

Ο ένας μου γιος είναι στην Κύπρο, οπότε λείπει και το ένα παιδί αλλά είναι εδώ το άλλο, ευτυχώς. Τον πρώτο χρόνο που ο Διονύσης έφυγε, την “ακούς” λιγάκι και γιατί ανησυχείς πολύ και γιατί ψάχνεις να βρεις “Τι ρόλο βαράω εδώ πέρα; Ποια είμαι; Τι θα κάνω;”

Με αυτόν τον χρόνο που έχω, τι να κάνω;” Έχεις και την ενοχή του να ασχοληθώ πιο πολύ με τον εαυτό μου αλλά θες να ασχοληθείς και με τα παιδιά, αλλά τα παιδιά δε θέλουν κάτι από εσένα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα παθιασμένα φιλιά της Κατερίνας Λιόλιου στον σύντροφό της στη Μύκονο

Η Κατερίνα Λιόλιου πήγε στη Μύκονο να χαλαρώσει με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή και φίλους.

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σταθοκωστόπουλος και Σπυροπούλου υποδέχτηκαν φίλους στο καλύτερο spot της αθηναϊκής ριβιέρας

Σύσσωμη η ελληνική socialite, lifestyle πρόσωπα, αγαπημένοι δημοσιογράφοι και...

Το χωριό της Καίτης Γκρέυ στη Σάμο, στις 18 Ιουλίου, βάζει τα… γιορτινά του προς τιμήν της

Μπορεί η οικογένεια της θρυλικής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ να...
spot_img
spot_img