Ο Άγγελος Ανδριόπουλος ξέκλεψε χρόνο από τα γυρίσματα της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης» και πήγε για μπάνιο με τον γιο του.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει έναν γιο που λατρεύει και περνάει μαζί του όσες περισσότερες ώρες μπορεί. Πατέρας και γιος έκαναν τις βουτιές τους και στη συνέχεια ο ηθοποιός πόσταρε ένα βίντεο με το γιο του να παίζει στις πετρούλες με το νερό.
«Ένας άνθρωπος που σε στηρίζει και μάλιστα σε ένα τέτοιο επάγγελμα, νομίζω ότι παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Η Αθήνα δεν είναι και εύκολη πόλη, περπατάω στο δρόμο και σκέφτομαι πότε θα γυρίσω στην Πάτρα αλλά όλο και πιο μακριά πηγαίνω. Όταν ήρθα στην Αθήνα τα πράγματα ξεκίνησαν ζόρικα, ξεκίνησε με ένα guest στην τηλεόραση που δεν μου προσέφερε κάτι σημαντικό στην τσέπη μου, δούλευα και ως σερβιτόρος. Με τη γυναίκα μου ουσιαστικά ανεβήκαμε με 200€ στην Αθήνα.
Κλείσαμε ένα σπίτι και αυτά που μας περίσσεψαν ήταν 200€. Τα πράγματα έγιναν με πολύ κόπο, επιμονή, πίστη ο ένας τον άλλον, αγάπη και σεβασμό. Κι εγώ δεν περίμενα πώς θα πω ποτέ αυτές τις λέξεις, αλλά έτσι είναι και χρωστάω πολλά στη γυναίκα μου.
Ανεβήκαμε τον Αύγουστο στην Αθήνα και τον Οκτώβρη τελείωσαν τα λεφτά. Για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούσα να βρω δουλειά και τότε ήρθε μία ανακοίνωση από τη σπιτονοικοκυρά που έλεγε ότι σε ένα μήνα πρέπει να αφήσουμε το σπίτι. Ξαφνικά δεν έχουμε από πουθενά εισόδημα, είχα κάνει ένα διαφημιστικό και τα χρήματα τελείωναν, ενώ σπίτι δεν μπορούσαμε να βρούμε σε ένα μήνα», έχει πει σε συνέντευξή του.