Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Νικολέττα Ράλλη: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση για κάτι που δε μου αρέσει»

«Υπάρχουν κάποια πράγματα στην τηλεόραση που δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε την Νικολέττα Ράλλη και της απέσπασε δηλώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που κάνει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν έχω να πω κάτι ακόμα για το τι θα κάνω του χρόνου. Δόξα τω Θεώ συζητάω τηλεοπτικά για κάποια πράγματα. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου, έχω μεγαλώσει για να έχω τη γνώμη» ανέφερε αρχικά η Νικολέττα Ράλλη.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Βλέπω ελληνική και ξένη τηλεόραση για να έχω άποψη για κάποια πράγματα και έχω γνωρίζει κάποιους ανθρώπους που μπορούμε να καταλήξουμε σε κάτι όμορφο, για να υπάρχει λόγος που υπάρχει, γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα στην τηλεόραση που δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν. Είμαι τυχερή γιατί κάποια πράγματα που συζητάω μ’ αρέσουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δεχτεί πρόταση για κάτι που δε μου αρέσει ή μπορεί να μπορεί να μου άρεσε και να προέκυψε αλλιώς».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα