Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το χειροκρότημα είναι μαγεία, είναι ο λόγος ύπαρξης ενός καλλιτέχνη»

«Η περιοδεία για μένα είναι πιο σημαντική από το να είμαι σε ένα χειμωνιάτικο θέατροΗ περιοδεία για μένα είναι πιο σημαντική από το να είμαι σε ένα χειμωνιάτικο θέατρο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσπάθεια να χάσει κάποια κιλά για την παράσταση που ετοιμάζει, αλλά και για την αγάπη του κόσμου που λαμβάνει.

«Είπα λίγο να το “μαζέψω” γιατί το απαιτεί αυτό που κάνω. Την παράσταση αυτή (σ.σ. τον “Υπηρέτη των δύο αφεντάδων”) την είχαμε κάνει πριν 14 χρόνια. Οπότε είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν. Είναι μια αναμέτρηση με τον εαυτό μου. Έχουμε κρατήσει πολλά στοιχεία με την τότε παράσταση ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της και είναι ακόμα. Δεν ξέρω αν είμαι καλύτερος, αλλά είμαι διαφορετικός. Νιώθω ότι είμαι πιο ώριμος. Ειδικά όταν είσαι νέος και έχεις να υποδυθείς έναν κωμικό χαρακτήρα, πόσω μάλλον κάτι που είναι comedia del arte, νιώθω σαν να μην χρειάζεται πλέον να “τρελαίνομαι” όσο όταν ήμουν νέος, στο να βγάλω γέλιο. Ένιωθα ότι μπορεί να συμβεί κάτι από μόνο του. Δεν είμαι ο Βασίλης του τότε και μου αρέσει πολύ» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Κάναμε παράσταση στο Βεάκειο και είχαμε 2.000 άτομα. Τέτοια αγάπη που λαμβάναμε, ήταν μαγική. Το χειροκρότημα είναι μαγεία, είναι ο λόγος ύπαρξης ενός καλλιτέχνη. Είναι το βραβείο του. Ο κόσμος έχει ανάγκη να χαμογελάσει. Μας λένε ποιοι έχουν έρθει αν έχουν έρθει δικοί μας ή συνάδελφοι. Δεν έχει σημασία αν τους βλέπεις ή όχι, έχεις άλλου είδους δύναμη. Η περιοδεία για μένα είναι πιο σημαντική από το να είμαι σε ένα χειμωνιάτικο θέατρο. Η περιοδεία έχει κάτι το μαγικό παρόλο που είναι ταλαιπωρία. Όταν έχεις κάνει μία ωραία δουλειά που θες να την επικοινωνήσεις με τον κόσμο και πάει κι πολύ καλά, είμαστε ευτυχισμένοι και δενόμαστε. Το άγχος υπάρχει και θα υπάρχει αλλά πρέπει να το μετριάζεις. Η ωριμότητα του χρόνου και οι εμπειρίες σε κάνουν να αγωνιάς λιγότερο για πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να αγωνιάς».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα