Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Αίσιο τέλος για τους καλλιτέχνες που είχαν εγκλωβιστεί στο Ισραήλ

«Η Παναγία μας φύλαξε»

Επέστρεψαν στην Ελλάδα (μέσω Αιγύπτου) με ειδικές πτήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας οι Ελληνες καλλιτέχνες (και όχι μόνο) που είχαν εγκλωβιστεί στο Ισραήλ μετά την έναρξη της πολεμικής σύρραξης της χώρας με το Ιράν.

«Σας ευχαριστώ όλους εσάς που με τα μηνύματα και τη θετική σας σκέψη ήσασταν δίπλα μου και προσευχηθήκατε για εμάς… Ευχαριστώ τους ανθρώπους της πρεσβείας και του προξενείου που δεν μας άφησαν ούτε λεπτό μόνους. Συγγνώμη που δεν κατάφερα να απαντήσω σε κάποιους. Η Παναγία μας φύλαξε και γυρίσαμε σπίτι!» ανακοίνωσε χθες μέσω Instagram η Βασιλική Νταντά, η οποία πέρασε δύσκολες ώρες στο Τελ Αβίβ, όπου ταξίδεψε την περασμένη Πέμπτη μαζί με τους συναδέλφους της Αλέκο Ζαζόπουλο και Γωγώ Λιδάκη για προγραμματισμένη συναυλία. Δυστυχώς, τους πρόλαβαν οι εξελίξεις μόλις ένα 24ωρο αργότερα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στην πόλη βιώνοντας συναισθήματα φόβου και αγωνίας κάθε φορά που ηχούσαν οι σειρήνες και έσπευδαν στα καταφύγια.

Βασιλική Νταντά

Ο δρόμος της επιστροφής για τους τρεις τραγουδιστές, όπως επίσης για τη Γλυκερία, την Αρετή Κετιμέ και αρκετούς ακόμη καλλιτέχνες που παγιδεύτηκαν σε εμπόλεμη ζώνη λόγω των συνεχιζόμενων επιθέσεων στην περιοχή όπου έτυχε να βρίσκονται για επαγγελματικούς λόγους, αποδείχτηκε δύσκολος και γεμάτος εμπόδια. Νωρίς το πρωί της Τρίτης ξεκίνησαν οδικώς από το Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ τέσσερα λεωφορεία με 105 Ελληνες προκειμένου να περάσουν στη γειτονική Αίγυπτο. Ενώ βρίσκονταν καθ’ οδόν προς τα σύνορα, συγκεκριμένα κοντά στην πόλη Μπερ Σεβά, ήχησαν εκ νέου οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής. Οι επιβαίνοντες αναγκάστηκαν να βγουν από τα λεωφορεία τους και να πέσουν στο έδαφος για προστασία, χωρίς καμία δυνατότητα εύρεσης καταφυγίου, καθώς βρίσκονταν στη μέση του πουθενά.

Γλυκερία

Γύρω στο μεσημέρι η ελληνική αποστολή κατόρθωσε να φτάσει στην Εϊλάτ, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο, και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν όλοι σε σκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας που τους μετέφεραν με ασφάλεια στην Ελλάδα. Η επιχείρηση επαναπατρισμού ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τους 105 Ελληνες (ανάμεσά τους και οι καλλιτέχνες) να φτάνουν στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η ανάρτηση της Βασιλικής Νταντά και αργότερα της Γωγώς Λιδάκη, η οποία σχημάτισε με τα δάχτυλά της το σήμα της νίκης, ενώ έγραψε: «Back to Greece».

Γωγώ Λιδάκη

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα