Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν την αποχαιρέτησα, δεν ήμουν εκεί. Δεν θα μου το συγχωρήσω ποτέ»

Ξεριζώθηκε ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου όταν «έφυγε» και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να το διαχειριστώ

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια εξομολόγηση που την έκανε να «λυγίσει» on camera.

Η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Pet Stories» και αναφέρθηκε στην απώλεια του σκύλου της που λάτρευε σαν παιδί της.

«Δεν καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι που έχει «φύγει» η Μπαλού. Φορτίζομαι γιατί δεν το έχω ξεπεράσει, ήταν το περασμένο καλοκαίρι που έφυγε από τη ζωή, δεν έχει περάσει τόσος καιρός. Μου κακοφάνηκε ο τρόπος που πέθανε γιατί δεν ήμουν εκεί να την αποχαιρετήσω. Ήμουν κάπου αλλού, δεν ήμουν καν μαζί της.

Ήταν στον χώρο μας αλλά δεν ήμουν εκεί. Για να μη με στεναχωρήσουν δεν μου το είπαν. Είχα αγωνία και επειδή κάτι δεν μου πήγαινε καλά, άλλαξα τα εισιτήρια. Δεν έχω αισθανθεί ξανά στη ζωή μου τόσο πόνο, με κατακεραύνωσε ο πόνος. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, δεν ήμουν καθόλου ψύχραιμη.

Δεν την αποχαιρέτησα, δεν ήμουν εκεί. Δεν θα μου το συγχωρήσω ποτέ που δεν ήμουν εκεί. Σταμάτησε η καρδούλα της όσο έπαιζε με το σκυλάκι μας. Μαζί της σταμάτησε και η δική μου καρδιά. Ξεριζώθηκε ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς μου όταν «έφυγε» και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να το διαχειριστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...