Βραδιά αγάπης αφιερωμένη στα παιδιά

Μία μοναδική κουβανέζικη βραδιά

Μία μοναδική κουβανέζικη βραδιά πραγματοποίησε με επιτυχία και κέφι ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, με τίτλο «Peru meets Cuba», στο περουβιανό εστιατόριο του ξενοδοχείου «One & Only Aesthesis».

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Ο σκοπός του φιλανθρωπικού, μουσικού δείπνου ήταν η συνέχιση του έργου προσφοράς σύγχρονων θερμοκοιτίδων στα νοσοκομεία παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», το οποίο πραγματοποιεί το Lifeline Hellas εδώ και τρία χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος.

Aγνή και Γιάννης Μαρμαρίδης

Η πρόεδρος του οργανισμού, Νάσια Παπαμανώλη, ευχαρίστησε θερμά τους φίλους του σωματείου και τους χορηγούς, ενώ αναφέρθηκε στη σημασία της προσφοράς και της ομόνοιας, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο της έντονης διεθνούς επικαιρότητας.

H Νάσια Παπαμανώλη, η δρ Αντζυ Μαργαρίτη-Andrews, ο πρέσβης της Σερβίας Nikola Nedeljkovic και ο David Andrews

Η επίτιμη αντιπρόεδρος δρ Αντζυ Μαργαρίτη-Andrews και ο γιος της και εγγονός της ΑΒΥ πριγκίπισσας Αικατερίνης, Αλέξανδρος Andrews, μετέφεραν το συγκινητικό μήνυμα της πριγκίπισσας, η οποία αναρρώνει μετά την περιπέτεια με την υγεία της, ενώ ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους υποστηρικτές του σωματείου, τονίζοντας πόσο της έλειψε η πατρίδα της, η Ελλάδα και οι φίλοι του Lifeline. Τη βραδιά αγάπης παρουσίασε η ηθοποιός Ιωάννα Παππά, ενώ τους καλεσμένους ενθουσίασε η κουβανέζικη μπάντα Cubaneros, που τους παρέσυρε να χορέψουν σε κουβανέζικους ρυθμούς μαζί με τις εντυπωσιακές χορεύτριες.

Aλεξάνδρα Προκάκη, Γιάννης Σαχίνης.

Ειρήνη Βασιλοπούλου, Ντάνα Στασινού
Μιχάλης Δαλακούρας, Μαρία Γιασσά, Aurette Arkas.
Νίκος Παπαμανώλης, Εφη Κοντογιάννη, Αννα Βασδέκη, Ολγα Μπορνόζη, Στέφανος Βασδέκης
Θάνος και Λουκία Ασημακοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Χριστίνα Παππά: Η βοήθεια σε γυναίκα που κατέληξε σε καταγγελία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά,...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,