Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Ματίνα Ζάρα για κακοποίηση από πρώην σύντροφο: «Τον συγχωρώ αλλά δεν το ξεχνάω»

«Είπα την αλήθεια μου, χωρίς να μπαίνω σε λεπτομέρειες»

Μετά την παραδοχή της ότι έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης η Ματίνα Ζάρα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είπα την αλήθεια μου, χωρίς να μπαίνω σε λεπτομέρειες. Είναι πολύ σημαντικό μια γυναίκα να βρίσκει τη δύναμη μέσα της, να μιλήσει με έναν δικό της άνθρωπο, όπως εγώ τότε είχα μιλήσει με τη μητέρα μου, με τις φίλες μου και την αδελφή μου, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Γιατί ό,τι και να περνάει μια γυναίκα είναι το πρώτο βήμα» ανέφερε αρχικά η Ματίνα Ζάρα.

«Εμένα με στηρίξαν και είμαι ευγνώμων. Υπάρχουν γυναίκες σήμερα,  που είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που μπορεί να περνάει κάτι τέτοιο. Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κακία, τον συγχωρώ αλλά δεν το ξεχνάω» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.