Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Συγκινεί η Λένα Μαντά: «Ακόμα κι αν ξέρεις ότι θα φύγει ο άνθρωπός σου δεν προετοιμάζεσαι για αυτό»

«Η τελευταία φράση του Γιώργου πριν φύγει ήταν "τα είπαμε όλα"»

Η Λένα Μαντά με αφορμή το βιβλίο της «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» που θα γίνει σειρά στον Alpha παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Η γνωστή συγγραφέας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της, Γιώργου.

«Ήξερα ότι ο Γιώργος φεύγει από το Πάσχα του 2024. Όταν έφυγε τραβήχτηκε η κόκκινη γραμμή. Ακόμα κι αν το ξέρεις ότι ο άνθρωπος σου φεύγει δεν προετοιμάζεσαι για αυτό. Στην αρχή περνάς τη φάση της άρνησης. Ο Γιώργος τα είχε καταφέρει δύο φορές, μετά όμως το ξέρεις. Είχα προετοιμάσει τα παιδιά. Μετράς τις μέρες, τις ώρες, σταματάς να κοιμάσαι τα βράδια γιατί φοβάσαι μη φύγει στον ύπνο του. Τον τελευταίο χρόνο όλη μου η ζωή ήταν γύρω από τον Γιώργο» εξομολογήθηκε αρχικά η Λένα Μαντά.

«Μια εβδομάδα πριν φύγει ο Γιώργος από τη ζωή, καθόμαστε στον καναπέ και με κοίταξε, του λέω ‘τι με κοιτάς, τα έχουμε πει όλα;’ και μου απαντά ‘ναι, τα είπαμε’. Κι αυτή ήταν η τελευταία φράση την ώρα που έφευγε» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή συγγραφέας.

«Όταν έφυγε ο Γιώργος από τη ζωή τη δεύτερη μέρα έστρωσα το κρεβάτι μας και κοιμήθηκα εκεί. Άδειασα τις ντουλάπες του, την ταυτότητα του που γράφει το όνομα του την έδωσα στον εγγονό μου, τον σταυρό του τον έδωσα στον γιο μας. Τι να κρατήσω, ολόκληρη Γιώργος είμαι» κατέληξε η Λένα Μαντά.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα