Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Μαρίνα Σπανού: «Με τον πατέρα μου έχουμε μια θυελλώδη επαγγελματική σχέση»

Μετά την καραντίνα άλλαξε δραματικά η ζωή μου γιατί έγινα 18, γιατί ερωτεύτηκα κι επειδή ξεκίνησα να τραγουδάω

Η Μαρίνα Σπανού καλεσμένη της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού στο Open» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο έρωτας αλλά και στη σχέση με τον πατέρα της, Χρήστο Σπανό.

«Υπάρχει αυτό το αδιανόητο θράσος που είχα στα 17, που θες να βγεις και να σαρώσεις όλο τον κόσμο και σου αρκεί ένας πεζόδρομος και μια κιθάρα. Προσπαθώ να επανέρχομαι σε αυτό το συναίσθημα κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή. Μετά την καραντίνα άλλαξε δραματικά η ζωή μου γιατί έγινα 18, γιατί ερωτεύτηκα κι επειδή ξεκίνησα να τραγουδάω, να γράφω και όλα. Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στην Γ΄ Λυκείου».

Όσο για τη σχέση της με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό Χρήστο Σπανό είπε: «Με τον πατέρα μου έχουμε μια θυελλώδη επαγγελματική σχέση, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, εμπιστεύομαι την καλλιτεχνική του ματιά και την φροντίδα του όσο τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθύτατα κι θαυμάζω και ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη και ταυτόχρονα έχουμε εκρήξεις. Πιο πολύ διαφωνούμε στο δημιουργικό κομμάτι. Τον ακούω όταν θέλω, με ακούει όταν θέλει».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα