Νέο επεισόδιο στην ατελείωτη δικαστική διαμάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί για τον αμπελώνα Σατό Μιραβάλ, στη Γαλλία, καθώς ο πρωταγωνιστής της ταινίας «F1» ζητάει τώρα να «βάλει χέρι» στα προσωπικά μηνύματα της πρώην συζύγου του, η οποία πρόσφατα υποδύθηκε τη Μαρία Κάλλας στην ταινία «Μαρία».
Η κίνηση του 61χρονου Πιτ είναι καλά μελετημένη, καθώς εκτιμάται ότι θα στριμώξει άγρια την 50χρονη Τζολί, αποκαλύπτοντας ότι πιθανώς έδρασε πίσω από την πλάτη του για να πουλήσει το μερίδιό της από το Σατό Μιραβάλ στην εταιρία Stoli Group.
Το δικαστικό αίτημα που κατέθεσε ο Πιτ για να αποκτήσει πρόσβαση στα μηνύματα που αντάλλαξε η Τζολί με εκπρόσωπο της Stoli Group έρχεται λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης για τον γαλλικό αμπελώνα, στην οποία ο Πιτ θα κατηγορήσει την Τζολί ότι πούλησε τον μισό αμπελώνα που είχε στα χέρια της για να τον εκδικηθεί, αφαιρώντας του τον απόλυτο έλεγχο σε αυτόν.
Για να πείσει το δικαστήριο, ο Πιτ υποστηρίζει ότι ο εκπρόσωπος της εταιρίας αρνείται να παραδώσει το περιεχόμενο των επικοινωνιών του με την Τζολί αλλά και να καταθέσει στη δίκη. Οπότε, ο μόνος τρόπος για να αποκαλύψει τη συνωμοσία της Τζολί είναι να διαβαστούν τα δικά της μηνύματα που έστειλε στον εκπρόσωπο της εταιρίας.