Ο καταξιωμένος ηθοποιός συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και αποκάλυψε πως της είχε πει όχι μια εποχή που δεν τολμούσε κανείς να της αρνηθεί.
Ο Κώστας Αρζόγλου καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τη συνεργασία του με τη μεγάλη σταρ του κινηματογράφου.
«Η πρώτη μας γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν το ’70, που με κάλεσε να παίξω στο “Καμπαρέ” και νομίζω ότι ήμουν ο πρώτος ή ο μόνος ή ο τελευταίος ηθοποιός που είπε “όχι” στην Αλίκη. Της έλεγα ότι εγώ ανήκω σε μία ομάδα που την φτιάξαμε πέντε συμμαθητές από το Εθνικό και ήταν το Ελεύθερο Θέατρο.
Πέρασαν χρόνια, και μιλάμε για 30 χρόνια αργότερα, για να συνεργαστούμε. Γίναμε και φίλοι, έχει βαφτίσει και τον γιο μου. Η Αλίκη είχε καταλάβει ότι η παράσταση δεν αρχίζει όταν ετοιμάζονται οι ηθοποιοί, αλλά από το σπίτι του θεατή».